2022-01-02, 17:52:03
(2022-01-02, 15:42:40)StaryNovy napisał(a): Moja babcia w moim dzieciństwie relacjonowała mi Przepowiednie Królowej Saby: uwierzyła w żelazne ptaki na niebie zaraz przed I wojną światową, doznała oburzającego faktu chodzenia nago a chodziło o możliwość odsłonięcia przedramion przez kobiety szczęśliwie żyła długo i doświadczyła prawdziwego nago, co również ją oburzało
Świat się zmienia, 20 lat temu tramwaje i autobusy to każdy nos w gazecie lub książce a dziś smartfon lub Kindle
Film Godzilla lub King Kong a potem blue screen, green screen. Gwiezdne Wojny, Terminator, Kosmiczny Mecz i już było z górki. CGI rządzi! Grafika w współczesnych grach komputerowych strzelał bym co chwila preent screena i wstawiał na stoki
Jak mawiał mój kumpel niejaki Heraklit z Efezu; panta rhei. Świat się zmienia, to ciągłe przemijanie. Zawsze porównuję sytuację stockerów do tkaczy w XIX wieku (luddyzm). Z pewnymi faktami lepiej się pogodzić i szukać swojego miejsca na tym świecie
To co będzie dalej jak nie stoki? Skąd klienci będą brać grafikę/foto/footage do swoich stron czy projektów graficznych. W końcu cały czas jest na to zapotrzebowanie. Nad tym się zastanawiam