2021-05-01, 08:26:32
(2021-04-30, 09:24:20)SHaiith napisał(a): Właśnie co za agencje polecacie, na jakie wrzucacie zdjęcia a na jakie filmy?
Shuter, Adobe, Canva, Photodune, 123rf na reszte wrzucam raz na pol roku
(2021-04-30, 11:21:47)SHaiith napisał(a): No i co tydzień wrzucać inna tematykę, nawet jeżeli mamy mniej materiału. Ale to przepis dla tych co robią to full-time, bo zajmuje to bardzo dużo czasu.
Ja sie trzymam powiedzmy 2 tematow jedzenia i landscapow, od czasu do czasu zrobie cos innego ale bardzo zadko. Dzieki temu mam mase stalych klientow ktorzy siedza w jednej branzy, poza tym ze stocki sa dla mnie full time to traktuje je jako Portfolio z najwiekszym zasiegiem na swiecie. W samej sprzedazy na stockach nie widze juz przyszlosci od dawna niestety, ale dzieki nim mam dojscie do masy ludzi i zawsze mam kase na minimum egzystencji.
(2021-04-30, 14:41:17)maccio napisał(a): Spotkaliście się kiedyś z konkretną wypowiedzią przedstawiciela/pracownika któregoś ze stocków,Teraz to tylko Envato ma dedykowanych pracownikow do supportu, na Shuter niestety sa to innikontrybutorzy ktorzy w wiekszosci tematow nie maja kompetencji by udzielac odp