2021-03-23, 10:19:15
(2021-03-23, 07:56:42)szakalikus napisał(a): Kurde! To render? Wygląda jak zdjęcie! Już tak trochę z innej beczki, ile zajmuje stworzenie takiego dopieszczonego zdjęciopodobnego rendera od zera? Rozumiem, że wszystko zależy od wprawy i doświadczenia, ale tak orientacyjnie ile czasu poświęciłeś na tą pracę? Zawsze mnie to jarało, takie "tworzenie" czegoś co realnie nie istnieje, ale nigdy się nie przemogłem, żeby zabrać się za naukęAkurat w tym przypadku to ok 1/2h narysowanie takie buteleczki i dopracowanie sceny, świateł.
"Rozumiem, że wszystko zależy od wprawy i doświadczenia"
dokładnie tak jest
Polecam zaznajomienie się z blenderem, program jest za free wraz z masą tutoriali na yt.
Na początku jest ciężko niestety, ale przy odrobinie cierpliwości idzie się nauczyć.
(2021-03-23, 08:22:50)yuma2 napisał(a): Wyslales jako edytorial? Wydaje mi sie ze w tym przypadku powinien to byc Illustrative Editorial i nie powinni miec powodu by odrzucicJuż nie pamietam szczerze mówiąc, ale tego nikt nie odrzucił w tym rzecz.
to było w portfolio kilka miesięcy do momentu aż zrobili czystkę i innym też takie usuneli z napisem Pfizer.
to oszczędzili: