2020-11-03, 10:58:44
(2020-11-02, 20:08:38)Tomek De napisał(a): Powiem szczerze że prace przygotowane w/g powyższego przepisu u mnie sprzedają się dosyć regularnie, nie ma szału bo to raczej takie kapanie a nie wodospad ale sprzedaż pojawiła się niemal od razu. Są to akurat rendery, nie zdjęcia. Jednak to i tak niewiele zmienia bo ja już nie mam siły na kolejne inwestycje w te klocki, sprzedaże po 0,10 skutecznie mnie zniechęcają, zwłaszcza że aktualnie poszedłem na etat i musiałbym to robić po godzinach, druga sprawa że moim zdaniem kwestią czasu jest zrównanie się pozostałych stocków do stawek shuttera - przyszłość nie wygląda dobrze. Od czasu do czasu karmię te bazy byle czym żeby utrzymać jako taką sprzedaż i choć na waciki było, bo szkoda tych wszystkich gniotów wrzucanych latami, ale serca już do tego nie mam.
Niestety cała prawda o tym naszym biznesie. Ja już siły i serca nie mam do wymyślania coraz to lepszych kadrów, które potem sprzedają się za $0,1. Zastanawia mnie jedno tylko. Czy ktoś na górze tego Shutterka kalkulował to, ze ucieknie mu z bazy dobry kontent a już na pewno nie będzie dodawany nowy? Zostanie tylko kiepska jakość. Na końcu zarząd shutterka zostanie bez klientów z wielka bazą do utrzymania. Wygląda na bezmyślne działanie, chyba, że wiedzą coś więcej.