2020-07-22, 02:42:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-07-22, 03:03:42 {2} przez moonflash.)
Mnie już ręce opadają, zatrudniają w Shutterstock idiotów. Moderatorzy to jakaś pomyłka. Ostatnio mi odrzucili ROBALA w FS z powodu szumów (nigdy wcześniej nie odrzucili mi foty w FS) pisze do mnich, co za imbecyli zatrudniają i pytam gdzie widział na tej focie szumy... Odpowiedź godna kretyna, na powiększeniu 200% geniusz widział szumy i piksele... no co za kiepy
jak wyłączyć portfolio? można zawiesić, czy trzeba usunąć? bo szkoda tych lat wrzutek... może się opamiętają... coć zawieszenie miałoby sens
(2020-05-29, 15:06:47)hektor66 napisał(a): dokładnie to wielkie gówno... co roku pół roku będziesz odzyskiwał swój level (ja na swój robiłem 6 lat) dlaczego mam mieć ten sam, co świeżak?
Może nie wszystko ( zależy od licencji) ale jak teraz załóżmy sprzedajemy fote p 0,38 to będziesz ją sprzedawać po 0,10, wszędzie o tym trąbią.
Nawet Ci dostawcy z dobrym pf piszą, że zajmie im to przynajmniej kilka miesięcy żeby wrócić na level na którym byli.
To jest cholernie bolesna zmiana dla ludzi, którzy budowali swoje pf przez lata i co, nagle mają sprzedawać swoje prace po tyle co Janusz, który zrobi je telefonem? A kasa na sprzęt, modeli, podróże, wysiłek itp ma być teraz ceniony na 10 centów?
To jest g0wno wielkie a nie zmiana na lepsze- i tutaj nie zapominajmy, KAŻDEGO roku mamy być zerowani do poziomu 1.
Zresztą już się nie pluje ale dla mnie jest to nóż w plecy ze strony ss.
(2020-05-30, 13:20:14)hektor66 napisał(a): Setki ludzi w całym necie już w tym momencie wyłącza swoje pf, sprawa jest głośna ale ty siedzisz tylko zapewne tutaj i dostajesz podniety jak możesz odpisać na cokolwiek. Czy ty człowieku znasz mnie osobiście żeby wyciągać takie wnioski? Nie, nie mam zamiaru robić jak niewolnik za marne centy, z palcem w zadzie znajdę inną pracę w której nie będą mnie ograbiać ze wszystkiego. Ty po swoich wypowiedziach masz syndrom niewolnika i za darmo będziesz dla nich robił. Życzę ci powodzenia i to tobie radze posmarować odbyt wazelinką bo będą cię za dwa dni tak ostro r**** jak nigdy wcześniej
jak wyłączyć portfolio? można zawiesić, czy trzeba usunąć? bo szkoda tych lat wrzutek... może się opamiętają... coć zawieszenie miałoby sens