2020-06-10, 11:08:59
(2020-06-10, 10:56:32)KAPA napisał(a): Chalkon, ponieważ przepisywanie się z Tobą to tylko zużywanie klawiatury, biegasz w kółko z tym swoimi 300 zł za fotkę raz sprzedaną i 300 zł za 300 razy sprzedaną fotkę, co do niczego nie prowadzi, nie przeszkadza Ci to jednak w wycieczkach osobistych w stylu fotki kartofla (fuj, przyrównanie kogokolwiek do kaczyńskiego w tym kaczysraju to raczej obelga a nie miłość do drugiego człowieka), czy wycieczka w stylu pseudo ostrej samokrytyki.Ja za bardzo nie mam się czym dzielić (pierwszego sprzedanego knota mogę wrzucić, jeżeli chcecie), a Ty dzielić się nie chcesz. Powiem więcej. Ludzie tu obecni BOJĄ się cokolwiek pokazać, bo uważają, że ostatni głupek potrafi zrobić to samo. To też jest jakaś informacja. Brak informacji jest informacją.
Chcesz się sprawdzić? To przestań trollować, wybierz się do dowolnej firmy w Twojej okolicy, pokaż im Twoje fotografie, rzuć propozycję zrobienia folderu, ewentualnie zdjęć do folderu i dowiesz się ile są warte. Będą warte może 1 zł, może 300, a może kilka tysięcy za jedną fotografię, to naprawdę łatwe. Jak posiądziesz tę wiedzę, to przyjdź i podziel się z nami.