2020-06-10, 09:41:04
(2020-06-10, 09:12:20)KAPA napisał(a): Jakieś propozycje?, konkrety?, czy tylko wrzutki w celu emocjonowania innych?, gdzieś już sprzedajesz na w/w zasadzie, czy tylko jarasz się, że inni się z Tobą przepisują? Pokażesz swoje foty?, czy tylko bla na klawiaturze?, pisarz, trener, czy fotograf?
PS. w tej branży ostatnie drzewo już wycięte, zostały tylko wióry.
Jak już ze dwa razy napisałem, praktycznie niczego nie sprzedałem, bo dopiero zacząłem (i to w najgorszym możliwym momencie). Jako początkujący usiłuję się czegoś dowiedzieć. Ani pisarz (choć trochę w życiu napisałem i opublikowałem), ani trener (uchowaj Boże), ani nawet fotograf (przynajmniej na razie).
Zostały tylko wióry? Ja też jestem pesymistą, choć uważam, że zostało jeszcze trochę luk do wypełnienia. Usiłuję wyłudzić trochę informacji od Starszych i Mądrzejszych. Czasem mi się udaje.
Na przykład bardzo bym chciał, żeby ktoś pokazał tu zdjęcie, które w ostatnim miesiącu dało mu największy zarobek. Albo jeszcze lepiej - pierwszą trójkę zdjęć. Publikującemu nie przyniesie to raczej żadnych korzyści (chyba że ktoś się odwzajemni), ale innym - owszem.
To pozwoli zrobić jakieś porównania. Zastanowić się nad tym, jaki jest sens działania na różnego rodzaju makrostockach. Że dochód tam będzie prawdopodobnie 10 razy mniejszy, to oczywiste, ale być może będzie to dochód bardziej trwały.