2020-06-09, 18:48:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-06-09, 18:50:15 {2} przez StaryNovy.)
(2020-06-09, 18:27:35)fotek napisał(a): Też nie zauważyłem, aby ktoś na tym forum bronił SS. Niemniej moim zdaniem mamy dwa wyjścia... pogodzić się z nową sytuacją albo pożegnać sie z tym stockiem.
Osobiście nie wierzę w skutecznośc żadnych strajków... póki co, jedynie wstrzymałem upload
Sprawa pogodzenia się z nową rzeczywistością dla osób, które żyją ze stocków sądzę jest poza dyskusją!
Uważam, że wręcz było by to "lekko" głupie i chamskie by naciskać na kogokolwiek: zrezygnuj po 10 latach z Shttera. Pozbaw się (nawet mniejszych zarobków). To bzdura!
Ale tak jak apelowałem o weekend, tak teraz apeluję o ten 15 czerwca!
Pewnie nawet nie będzie da Was żadnych strat-bo jak pisałem to nie działa od razu. Jestem pewien na 1100%, że Shutter sprzedawał moje foty mimo wyłączenia mojego portfolio-bo u mnie było wyłączone a dla klientów było dostępne!
To tylko drobna demonstracja-warta kilka dolarów lub wręcz centów dla niektórych!
JEDEN DZIEŃ.
W Shutterze zmiany personalne (piszą na Fejsie) są wakaty, parę osób straciło pracę ciekawe dla czego?
Jak by ktoś reflektował? Kasa niezła.
Wolne jest stanowisko: VP, Financial Planning&Analysyis-praca w NY (płaca nie najgorsza $184K-$291K)
tak koło 90 000 pln na miesiąc
Musimy na to zarobić