2020-06-09, 09:33:30
(2020-06-09, 09:04:51)StaryNovy napisał(a): Chalkonie tym razem bez !!!
To nie jest tak, że komentowanie tego co piszesz sprawia mi przyjemność.
Ja po prostu nie ...wytrzymuję
To co piszesz przypomina trenerów personalnych: bądźcie mądrzejsi, bogatsi i ładniejsi - to bełkot!
Odnoszę wrażenie, że gdy czytasz to co sam napisałeś doznajesz swoistej ekstazy a ja wyraźnie Ci w tym przeszkadzam.
Bo pomijając prawdziwe emocje jaki się w tym wątku od zawsze ujawniały, fajnie by było by zjawiały się też merytoryczne, sensowne porady...
Piszesz o braku swoich doświadczeń ze stockami a jednocześnie ludziom, którzy przeżyli na nich już wszystko udzielasz światłych porad
Ja już ci nie będę przeszkadzał nawet jak powtórzysz, że możemy regulować średnią cenę pobrania
Oczywiście są stocki, gdzie można regulować średnią cenę pobrania. Wczoraj, dzięki dyskusji tutaj, poznałem jeden z takich stocków. Ktoś wstawia tam zdjęcia znacznie przewyższające wartością artystyczną zdjęcia z Shutterstock o tej samej tematyce. Może być tak, że ktoś tam te zdjęcia wstawił, nic na nich nie zarabia, ale nie chce mu się ich wycofywać, więc sobie wiszą. Być może jednak jest tak, że coś, co jest naprawdę dobre, sprzedaje się po 3-20 euro od pobrania, a nie po 10 centów.
To, że Twoje zdjęcia tam się nie sprzedadzą, nie oznacza, że inne (być może lepsze) nie sprzedadzą się. Na pewno warto o tym pomyśleć, ale Ciebie do myślenia bynajmniej nie zachęcam.