2020-06-03, 20:16:23
Bloomberg.jpg (Rozmiar: 73.93 KB / Pobrań: 21)
ilość.jpg (Rozmiar: 31.73 KB / Pobrań: 27)
(2020-06-03, 19:47:37)yuma2 napisał(a): Shuter idzie na dno, nie da nam wiecej bo sam juz nie ma za wiele, wszelkie zmiany wprowadzane od slynnego "otwarcia bram " kilka lat wstecz sa tylko tego potwierdzeniem, mieli plany na kilka lat ale cos poszlo nie tak, chcieli miec najwieksza biblioteke na swiecie ale niestety przynioslo to z gola efekt odwrotny do zamierzonego, potem to juz tylko poszlo z gorki co zreszta widac w zarobkach i w RPD liczac od polowy 2017 mniej wiecej, strzaly po £120 to juz bialy kruk, w 2016 $200+ dziennie to byla prawie codziennosc, fakty mowia same za siebie - outsorcing supportu i reviewu to byl sygnal ze Shiterstock szuka zaginionej forsy, przykladow jest wiele nie che mi sie rozpisywac, kazdy kto cokolwiek kuma gielde , akcje i dywidendy, raporty kwartalne itp zobaczy golm okiem ze Shutterstock pudluje od jakiegos czasu, skoro nam obcial a cen nie zmienil dla akcjonariuszy oznacza to ze Shutterstock zarobi wiecej, ale to tylko mowiac gwara gieldowa "podrygi zdechlego kota". Ja nie mam zamiaru nic usuwac ani wylaczac, mam rachunki mam psa na utrzymaniu, to samo mowilem jak IS wprowadzal zmiany, wszelkie bojkoty , prosby i grozby na nic, niech sie nikt nie ludzi ze nam cos dadza bo jak mowilem sami nie maja, choc zycie stockera koniec koncow jest mega fajne to chyba czas i to najwyzszy by troche poszerzyc horyzonty i zobaczyc czy trawnik rownie zielony po drugiej stronie
Co do analiz giełdowych to polecam: https://www.bloomberg.com/quote/SSTK:US
Okres 5 lat.
Faktem jest, że w komunikatach dla inwestorów nie wygląda na trupa. Ci co mają kupić akcje wiedzą, że jak piszą: mają zapas gotówki wprowadzili ważne zmiany dla dostawców , które zaowocują wzrostem kasy.
Nawet nie apeluję o czasowe zawieszenie doładowań Shuttera bo wiem, że część osób ma wręcz chorobę oczekiwania na kolejne akceptacje! Jak by szybkie zatwierdzenia coś zmieniały .
Ale Yuma mi już wytłumaczył, że to starodawny obyczaj z czasów kiedy ciepła fotka po wylądowaniu w portfolio znikała w paszczach kupujących.
To czym kieruje się spółka giełdowa to nastrój z nią związany (dla inwestorów) a nie rzeczywistymi wynikami (Elon Mask). A ten inwestorom Shutter poprawił.
Zrobiłem dziś preent screena ilości fotek na Shutterze - zobaczę jaki będzie przyrost za tydzień. Jak wzrosła ilość prac.