2020-04-03, 22:32:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-04-03, 22:36:34 {2} przez malk.)
Skoro na Shutterze taka bryndza, może dam szansę tym stockom polecanym przez yuma2... Do 123rf nigdy nie miałam cierpliwości, jest do niego jakiś program typu DeepMeta? Wcześniej, kiedyśtam zraził mnie ten interfejs, a zwłaszcza czas oczekiwania na akceptację. Jest lepiej?
A drugi który mnie zainteresował to Canva - długo się tam czeka na akceptację portfolio? Macie jakieś rady?
Będę wdzięczna za sugestie, coś trzeba ciułać w tej izolacji
Edit: Swoją drogą, już mnie zainspirowaliście. Aż wstyd, ale właśnie wyguglowałam flip horizontal w LR... Zawsze jeśli już robiłam lustrzane odbicie to w trakcie obróbki w PS. Tylko dlatego, że ta opcja w LR nie rzuciła mi się w oczy - a przecież wcale nie jest jakaś ukryta
A drugi który mnie zainteresował to Canva - długo się tam czeka na akceptację portfolio? Macie jakieś rady?
Będę wdzięczna za sugestie, coś trzeba ciułać w tej izolacji

Edit: Swoją drogą, już mnie zainspirowaliście. Aż wstyd, ale właśnie wyguglowałam flip horizontal w LR... Zawsze jeśli już robiłam lustrzane odbicie to w trakcie obróbki w PS. Tylko dlatego, że ta opcja w LR nie rzuciła mi się w oczy - a przecież wcale nie jest jakaś ukryta