2020-01-27, 14:25:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-01-27, 14:45:07 {2} przez szakalikus.)
Cześć i czołem po kolejnej dłuższej przerwie na sezon ślubny. Mam teraz trochę więcej czasu i chciałem podpytać jak u Was na chwilę obecną procentowo rozkładają się agencje. Niekoniecznie szczegółowe procenty, ale działam na SS, AS oraz 123RF i pomyślałem, że może warto jeszcze coś dorzucić, nawet dla kilku dolarów miesięcznie. Czy ktoś mógłby ze swojego doświadczenia powiedzieć co najbardziej się opłaca dorzucić do tego zestawienia (poza IS, bo tam mam "bana" o czym pisałem rok temu ). Alamy? Deposit? DreamsTime? a może pozostałe tak mało kapią, że w ogóle szkoda zachodu? (ma też tutaj znaczenie łatwość wrzucania, bo jeżeli jest jakaś agencja warta uwagi i jak na 123rf upload bezoporowy to można ładować, ale jak trzeba się pieścić tak jak np. na AS z układanie słów kluczowych w kolejności ich MOCY to za kilka dolarów rocznie odpuszczę ). Ps. Nie wiedziałem gdzie zarzucić taki post to podciągam pod ścianę płaczu : "OJOJOJ ale bida na shutterku, trzeba spróbować innej agencji"
Ps.Edit: Jako ciekawostkę dodam, że u mnie AS sukcesywnie gonił Shutterstock i tak jak było 80/20 70/30 zawsze dla SS, kilka miesięcy było 50/50 to do teraz 27.01 jest 60/40 dla AS, także trochę się rynek zmienia (przynajmniej z moich obserwacji )
Ps.Edit: Jako ciekawostkę dodam, że u mnie AS sukcesywnie gonił Shutterstock i tak jak było 80/20 70/30 zawsze dla SS, kilka miesięcy było 50/50 to do teraz 27.01 jest 60/40 dla AS, także trochę się rynek zmienia (przynajmniej z moich obserwacji )