2020-01-07, 20:14:38
Dzięki Blas za komentarz. Prawdę mówiąc chyba rzeczywiście jestem niedzisiejszy. Nie lubię specjalnie rasować zdjęć ( filtry itp.) a może tak trzeba? Jeśli chodzi o te fotki z latarnią to tu trochę w płot trafiłeś kulą . Bo one się bardzo dobrze sprzedają i tak naprawdę to te wydmy i piaseczek i latarnie to 80 % moich zarobków - taka moja nisza. Odkąd zamknąłem moje agencyjne studio, straciłem możliwości łatwego robienia zdjęć, które się sprzedają dobrze do dziś.
A były to proste "produktówki" np. czerwony parasol na białym tle - to zadziwiające - ale sprzedał się prawie tysiąc razy, choć takich zdjęć jest mnóstwo. Fotografuje to co lubię i co mi sprawia przyjemność. Nie jest to praca na etat. Teraz to już tylko pasja. Ale nie narzekam, na waciki mam
A były to proste "produktówki" np. czerwony parasol na białym tle - to zadziwiające - ale sprzedał się prawie tysiąc razy, choć takich zdjęć jest mnóstwo. Fotografuje to co lubię i co mi sprawia przyjemność. Nie jest to praca na etat. Teraz to już tylko pasja. Ale nie narzekam, na waciki mam