2018-12-15, 14:42:26
Nie jestem w stanie stwierdzić kiedy dokładnie się to zmieniło, ale powiedzmy plus minus dwa lata temu było tak, że celowanie w daną godzinę akceptacji miało sens, że zdjęcia przyjęte w nocy przepadały, przyjęte w godzinach roboczych chwytały i sprzedawały się w większych ilościach już pierwszego dnia od pojawienia się w portfolio. Teraz? Na nic nie patrzę, na godzinę, na ilość zdjęć w paczce, po prostu wrzucam, keywroduje i uploaduje. Co więcej, nie liczę nawet na sprzedaż, bo prostu pracuję z myslą zwiększenia porftolio. Wcześniej sobie włosy rwałem z głowy, że fajna sesja, już miesiąc w porftolio i nic się nie dzieje, ale teraz wiem.... że po pół roku została odkopana i chwyciła, także jakieś takie tasowania robią, na które nie mamy żadnego wpływu. Trzeba po prostu robić dobre zdjęcia, w dobrych ilościach, wrzucać i nie zniechęcać się brakiem DLi, bo one przyjdą z czasem.... albo i nie
mimo tego, że ciągle coś się zmienia na gorsze, spada ilość DLi, zwiększanie PF nie zwiększa proporcjonalnie zarobków, zdjęcia które kiedyś sprzedawały się codziennie, teraz nie sprzedają się wcale itp. to wciąż jest to dla mnie źródło pasywnego dochodu, od pół roku nic nie wrzucałem a wypłatę pobierałem, także teraz przez 4 miesiące będę walczyć o to, aby w przyszłym roku było podobnie lub lepiej, byle nie gorzej
mimo tego, że ciągle coś się zmienia na gorsze, spada ilość DLi, zwiększanie PF nie zwiększa proporcjonalnie zarobków, zdjęcia które kiedyś sprzedawały się codziennie, teraz nie sprzedają się wcale itp. to wciąż jest to dla mnie źródło pasywnego dochodu, od pół roku nic nie wrzucałem a wypłatę pobierałem, także teraz przez 4 miesiące będę walczyć o to, aby w przyszłym roku było podobnie lub lepiej, byle nie gorzej