Liczba postów: 3 798
Liczba wątków: 21
Reputacja:
38
Miejscowość: Gdynia
zarabiając tyle ile zarabiam na 123, to nie chce mi się nawet e-maila do nich wysłać że w ..... sobie lecą. 2016 dawał nadzieję na dobry stok, ale od lutego ubiegłego roku zastanawiam się, czy warto tam wrzucać. Jedna cofnięta kasa za elkę spowodowała brak minimalnej wypłaty w kolejnym miesiącu.
Reputacja:
86
mnie od dawna ten stock wkudenerwowal nigdzie nie mialem tyle zwrotow co tam, ba nigdzie nie mialem zwrotow tylko tam, poza tym przy uploadzie zawsze 1/3 plikow gdzies ginela, szkoda tylko bo zawsze $100 byla a juz ze zbyt wieloma stockami sie pozegnalem i nie wiem czy mnie stac na nastepny
Liczba postów: 444
Liczba wątków: 3
Reputacja:
10
Miejscowość: Płock
Rezygnować ze stocków nie ma sensu ale można by było na miesiąc wstrzymać upload. Gdyby odpowiednio duża liczba stockerów tak zareagowało to 123rf dostałby pstryczka w nos. My wiele byśmy nie stracili, a okazalibyśmy swoje niezadowolenia. Przydałoby się żeby ktoś podrzucił ten pomysł na MicrostockGroup, ja nie znam tyle angielskiego żeby poprawnie wyklarować o co chodzi. Jak pokazała akcja GregorKa przeciwko Fotoli, to ma sens, chociaż sam byłem sceptycznie nastawiony do niej.
Liczba postów: 774
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Miejscowość: Białystok
Ciekawe czy klienci dostaną lepszą ofertę. Jeżeli sprzedaż przez to mocno wzrośnie, to jeszcze zrozumiem ich działanie. Ale to jednak kolejny krok do zepsucia rynku dla dostawców. Za 5 lat ludzie będą się cieszyć że sprzedali Elkę za dwa dolce.
Liczba postów: 3 798
Liczba wątków: 21
Reputacja:
38
Miejscowość: Gdynia
tych z mniejszą prowizją jest pewnie najwięcej, więc oszczędności dla stoku najwieksze
Reputacja:
39
Miejscowość: Szczecin
Jak Wam idzie po "zmianach"? U mnie od poniedziałku 1dl/dziennie, czyli sporo poniżej dotychczasowej średniej.