Liczba postów: 423
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Dlatego, że jak kilka zostaje rozpatrzonych a inne dalej widzę jak wiszą to od razu wchodzę sprawdzić w dziale recent rejections, i ich tam nie ma. Za kilka minut usuwam je, wrzucam od nowa i niekiedy od razu są przyjmowane a wcześniej nietknięte wisiały w "kolejce".
Liczba postów: 423
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
yyyycxdfg znowu coś...widzę, że sprzedało mi się paskudztwo za niezłą sumę i do tej pory ciągle znika...raz jest widoczne a potem nie
Liczba postów: 116
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Miejscowość: Grudziądz
Macie możliwość wgrania zdjęć ? bo mi mimo kilku prób upload cały czas stoi w miejscu...
Liczba postów: 2 382
Liczba wątków: 11
Reputacja:
86
2017-12-03, 22:28:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-12-03, 22:29:18 {2} przez yuma2.)
wgrywalem wczoraj przez strone wszystko bylo ok aczkolwiek jeszcze nie rozpatrzone
edit: sprawdzaem teraz i jest ok, moze troszke wolniej ale idzie
Liczba postów: 116
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Miejscowość: Grudziądz
Prawdopodobnie mam jakieś problemy z netem. Dzięki za sprawdzenie.
Liczba postów: 2 382
Liczba wątków: 11
Reputacja:
86
w sumie to temat pomiedzy problemem a sciana placzu jest, no ale..
Zdjecia pojawily sie dzis rano w PF , a ze zdjecia jak to zdjecia pojawiaja sie i znikaja, poczekalem do wieczora by spr gdzie sie uklasyfikuja w wyszukiwarce liczac od najnowszych.
Czesc na pierwszej stronie, czesc juz zawalona na 8 ( a nie byl to Christmas temat) a czesci wogole nie moge znalezc, pomimo ze najnowsze maja nizszy numer. Co wiecej, co 5 raz wynik bel z lekka inny jesli chodzi o kolejnosc, i tak zdjecia z 5 ladowaly np na 2ga strone, a co 10 raz wychodzil blod strony.
Troche to zenujace doswiadczenie aczkolwiek tlumaczy poniekad brak sprzedazy nowych, potrzeba nie lada cierpliwosci i takim sposobem latwiej zaczac od "popular".
A jesli chodzi o poziom znacznej czesci, tej jakze chwalebnej liczby 1.2mln nowych zdjec dziennie, to pozwolicie ze pojde sobie wyparzyc oczy wrzatkiem