Liczba postów: 8
	Liczba wątków: 0

Reputacja: 
0

Jak zaznaczasz wiele zdjęć naraz, to znikają te zapisy, które są różne w różnych zdjęciach i wyświetlają się tylko te wspólne. Ale one nie giną i po wysłaniu wszystko jest na miejscu. Zrób sobie próbę na niewielkiej ilości. U mnie wszystko gra.

Liczba postów: 288
	Liczba wątków: 23

Reputacja: 
4

Czy to jest ulepszenie jeśli wysyłam zdjęcie gdzie jest 5 słów nierozpoznawalnych przez shutterstocka i muszę kliknąć 10 razy żeby potwierdzić że są prawidłowe, a wcześniej klikałem raz?

Liczba postów: 182
	Liczba wątków: 0

Reputacja: 
1

Wczoraj pierwszy raz sprawdziłem działanie nowego systemu i jest równie niewygodny jak system ajstoka. Zepsuli system, który był bardzo szybki i wygodny, hańba im.

Liczba postów: 262
	Liczba wątków: 2

O czym wy mówicie? Po pierwsze można wrzucać bez ograniczeń jednoczesnie  zaznaczając kolejne zdjęcia w nieskończoność gdzie w poprzednim wydaniu można było maksymalnie czterdzieści sztuk.  Po drugie z aplikacji mobilnej można wrzucać zdjecia z każdej pozycji i w dowolnej kolejności co poprzednio można było zrobić tylko z ostatnimi czterdziestoma z listy.  Dla mnie to wręcz zaproszenie do jeszcze wiekszego uploadu od szutera  

Liczba postów: 973
	Liczba wątków: 14

Reputacja: 
11
Miejscowość: Wrocław

Na razie to nic nie da się ani wrzucić ani wysłać. Od około 30min.