Wykresy i zarobki
Dzięki CelafonSmile
RedMoon - zrobiłem export do pdf.
Odpowiedz
(2017-02-22, 17:10:24)maccio napisał(a): RedMoon - zrobiłem export do pdf.

Wcześniej nie mogłem tego tam zrobić, tzn. miałem to pole nieaktywne, ale faktycznie się da i przejrzyściej to wygląda. Dzięki.

(2017-02-22, 17:09:09)celafon napisał(a): https://www.todayis20.com - Brylant na ten syf który serwuja

No właśnie się tam zarejestrowałem, ale na razie co chwile wywala mnie z serwera, spróbuję później. Dzięki.
Odpowiedz
A dostaliście rozliczenie za grudzień G.I? Wcześniej to były fioletowe słupki na Istocku
Odpowiedz
(2017-02-22, 17:25:32)craft08 napisał(a): A dostaliście rozliczenie za grudzień G.I? Wcześniej to były fioletowe słupki na Istocku

Są zawarte w sprawozdaniu - beznadzieja.
Odpowiedz
TaWhy a co jam powiedzieć. Od października jeszcze nie oddali mi kasy i nie potrafią rozwiązać problemu. Też jestem Ex jak Ty.
Odpowiedz
To, że zrzucę koronę jest przesądzone. Kwestia tylko kiedy to zrobić. Nie wiem czy czekać, aż zabiorą moje 40%
Odpowiedz
A wie ktoś może co to jest za kwota pod nazwą "Under threshold" na tym pierwszym wykresie kołowym? Mam tam tylko 0,5 % i niby zgadza się to z kwotą która jest w tym raporcie na samym dole w tabelce "CONNECT SUMMARY STATEMENT", ale nie ma tam szczegółowo podane co to za pliki, tylko miejsce sprzedaży. No ale średnia za sprzedaż pliku w tej tabelce jest żenująca, bo wychodzi mi średnio 0,01$.

Może to jakieś wyrównanie to powyższej listy, ale nie do końca mi się te kraje tam zgadzają i są inne niż w tych głównych sprzedażach.
Odpowiedz
Mnie wkurzyło co innego - pal licho te śmieci po 0,02 albo 0,03 USD, ja widzę na moim rozliczeniu pozycję, dla której mam royalty rate .00% i Gross Royalty 0.00
I nie jest to żadna korekta czy coś na czerwono, bo widzę że klient zapłacił tym sępom 7,5$ license fee, z których jak widać nic do mnie nie trafiło.
Kurde, jak dobrze że przestałem wysyłać zdjęcia na te pseudostock.
Odpowiedz
(2017-02-22, 13:00:06)adalbert74 napisał(a): Grzesiu - przekonam się po otrzymaniu przelewu na paypal Icon_wink
(bo jeśli styczniowa grafika/wykresiki uwzględniają subskrypcje grudniowe i tak dalej - to znaczy, że źle odczytuję - ale nawet wówczas jest dobrze - tzn. w normie dotychczasowej.... a w wersji optymistycznej BME)
Ponawiam pytanie - kiedy Getty będzie to przelewać - w lutym?
No i po analizie PDF się wyjaśniło...
Dwa zdjecia (medyczne - makro atopowej skóry - policzka dziecka) sprzedane do Szwajcarii po 195,44$... z czego dla mnie 2x 29,32
Te 15% to jednak cholernie mało jest Icon_sad
Na 500px tego rodzaju sprzedaże - choć dużo rzadsze - nie wywołują tak mieszanych uczuć.
Odpowiedz
bo 15% to kpina z ludzi, o tych sprzedażach po 0,02$ nawet nie wspomnę, bo taniej iść się piwa z kloszardem napić niż oczekiwac takiego wynagrodzenia za swoja pracę. No ale jak ludzie ładuja tam dalej wagonami, to nie ma się co dziwić, że tak jest. jeszcze rok a będzie prowizja obnizona do 12, potem do 10%. i 2 cenciaki to będzie full wypas za fote.
Dla mnie ten stok jest skończony. To co wrzuciłem niech się tam buja, co wpadnie to wpadnie, ale nic nowego już nie wrzucam.
Odpowiedz