Liczba postów: 171
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: Wrocław
Miałem dokłądnie to samo - wysłane w czwartek, przyjęte w piątek w nocy, i dzisiaj już zaczęły się sprzedawać...z fotek na poniedziałek nici niestety.
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Miejscowość: łódź
Eee, ja głupi się cieszę, że przez parę godzin 5 dl'i zeszło w sobotę, a widzę, że wszyscy na poniedziałek czekają z fotami nowymi ;}
No zobaczymy, wczoraj wieczorem wrzuciłem jeszcze klika - może, przez przypadek zupełny, na poniedziałek mi się uda akurat trafić :}
Liczba postów: 2 626
Liczba wątków: 39
Reputacja:
11
Miejscowość: Polska
w tym tygodniu 3 razy wrzucalem i zawsze po 24 godzinach mialem zaakceptowane
Liczba postów: 258
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Miejscowość: prawie stolica
Wysłałam zdjęcia wczoraj i wczoraj po kilku godzinach zaakceptowali. Co oni wolnego nie mają?
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Miejscowość: Wrocław
Nie wszyscy obchodza swieta... poza tym slanie zdjec w tym okresie jest z punktu widzenia sprzedazy - watpliwe - IMHO. Sprzedaz obecnie lezy (czy raczej kapie sobie), wiec pewnie wiecej na tych samym zdjeciach zarobisz jesli wyslesz je w styczniu ... no ale to tylko IMO.
Widac to tez po ilosci zdjec przeslanych w ostatnim tygodniu, "jedyne" 40 tys, przy zwyczajowych 80 tys...
Liczba postów: 258
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Miejscowość: prawie stolica
Dobrze wiedzieć. Niestety foty już wysłane i przyjęte- choć myślałam, że będą akceptować dopiero po weekendzie.
Ile czasu najlepiej odczekać? tj. czy słać od razu po świętach np. w poniedziałek rano czy jeszcze później?