Liczba postów: 791
Liczba wątków: 3
Reputacja:
15
2016-05-23, 14:07:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-05-23, 14:11:42 {2} przez bluefilter.)
Usunięcie loga nie zawsze pomaga.
Mam na myśli kolor maszyn rolniczych holenderskiego producenta.
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
czy warto próbować wrzucać tą samą fotę przynajmniej trzy razy? u mnie to się sprawdziło w przypadku trzech zdjęć ale czy można z tego zrobić regułę?
chodzi mi o fakt, że część zdjęć jest abstrakcyjna i przechodzą a u mnie do zdjęcia się przyczepili bo też abstrakcyjne to dla nich za ciemne, słaba kompozycja, niewyraźne ( choć wyraźne jest ) - na zdjęciu bańka mydlana
ot taki przykład, ktoś opisze swoje doświadczenia?
Liczba postów: 953
Liczba wątków: 11
Reputacja:
19
Miejscowość: Poznań
2016-05-24, 19:48:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-05-24, 19:49:28 {2} przez adalbert74.)
To niestety jest reguła w przypadku zdjec ogólnie określanych jako abstrakcyjne - po odrzucie na SH początkowo odpuszczałem ponawianie wrzutek tych samych zdjec...
...
Jednak wtedy, gdy takie odrzucone zdjecie w innym banku (np. bliźniaczym BS) sprzedawać sie zaczynało dobrze albo i bardzo dobrze (wg mojego kryterium - min. kilkanaście razy w okresie 1-2 tygodni) .... ponawialem wrzutkę na SH i zazwyczaj sprzedaż ruszała od razu z kopyta.
Jedno z moich najlepiej sprzedających sie zdjec dmuchawca (ponad 200 pobrań) zostało przyjęte dopiero za 3 razem właśnie ("bad WB" poor lighting)
Liczba postów: 11
Reputacja:
0
Adalbest Twój post podniósł mnie na duchu szczerze mówiąc. Ręce mi opadają, rozumiem odrzucić cześć zdjęć ... Ale wszystkie które wczoraj ładowałam ? Nie rozumiem po prostu że są czasami zdjęcia naprawdę słabe i przechodzą a mi zrobili odrzut wszystkich. No ale trudno, będę próbować dalej. Przed wszystkim spróbuję dołączyć do innych banków
Liczba postów: 245
Reputacja:
4
"Unacceptable Content Type -- We cannot accept this image into our commercial or editorial collection, or we are no longer accepting this type of content." próbować ponownie?