Ściana płaczu Shutterstock

Autor Wiadomość
Święta święta i po świętach chciało by sie napisać... ale u mnie święto cały czas... zaraz koniec wakacji.. jeszcze miesiąc i wszystko wróci do normy ;//
Listopad to jakiś dramat. Już prawie połowa miesiąca więc wnioski można wyciągać. jest na poziomie lipca albo i gorzej, jest więc duża szansa na najgorszy miesiąc w tym roku
(2014-11-13, 11:15:40)harley_ napisał(a): Listopad to jakiś dramat. Już prawie połowa miesiąca więc wnioski można wyciągać. jest na poziomie lipca albo i gorzej, jest więc duża szansa na najgorszy miesiąc w tym roku

tzn, że lipiec był bardzo dobry? Smile
(2014-11-13, 11:44:23)SHaiith napisał(a): tzn, że lipiec był bardzo dobry? Smile

nie. lipiec do tej pory był najgorszy ale listopad ma szanse pogorszyć ten wynik.
Rzeżol wrócił ze zwolnienia lub urlopu... skosił mi całą wrzutę ...45 fot poszło świzdu gwizduIcon_sadIcon_cry
nie przejmuj się, 2x z rzędu na niego trafiłam, ale już są wszystkie na swoim miejscu w PF Smile
(2014-11-13, 21:18:41)alga38 napisał(a): nie przejmuj się, 2x z rzędu na niego trafiłam, ale już są wszystkie na swoim miejscu w PF Smile

Matko a to łobuz przecież masz tak odjechane świateczne fotunie .. no nie teraz to się wnewrwiłam toż nie rzeżol tylko świr..
 moje świąteczne muszą zaczekać może w poniedziałek da radę wrzucić i nie trafic na tego nawiedzonego cenzora...Smile
Dziś nikt nie narzeka? U mnie straszna bryndza Icon_sad
u mnie też.. No to juz nas dwoje Icon_wink
dołączam sięIcon_wink

Wróć do góry Stock Board