(2014-07-31, 10:05:49)canion1 napisał(a): dostając tu na rękę krajową minimalkę
nie mogę się już doczekać tej krajowej minimalki
Ściana płaczu Shutterstock |
|
| Autor | Wiadomość |
(2014-07-31, 11:13:02)canion1 napisał(a): to przykre. Pomyślcie, tyle pracy żeby zarabiać tyle co nocny stróż w biedronce? a gdzie ambicja, pasja i wiatr we włosach?. Gdzie artystyczna wizja świata. Gdzie kreowanie gustów miast i wsi. Gdzie wyostrzanie smaków otumanionego telewizją szarego tłumu. ? przecież Wasi bliscy na to patrzą i widzą tę degradację marzeń i osiągnięć . jak Wam nie wstyd.
(2014-07-31, 11:13:02)canion1 napisał(a): to przykre. Pomyślcie, tyle pracy żeby zarabiać tyle co nocny stróż w biedronce? a gdzie ambicja, pasja i wiatr we włosach?. Gdzie artystyczna wizja świata. Gdzie kreowanie gustów miast i wsi. Gdzie wyostrzanie smaków otumanionego telewizją szarego tłumu. ? Gdzie Wasze plany wspaniałych , kreatywnych sesji? przecież Wasi bliscy na to patrzą i widzą tę degradację marzeń i osiągnięć . jak Wam nie wstyd.
(2014-07-31, 11:18:58)canion1 napisał(a): Ty bierz sprzęt ja zabieram niewiastę. nie po to sie tyle napisałem żeby zostać z jakim szumiącym 5dmkIII
ps. po przeanalizowaniu swojej wypowiedzi doszedłem do wniosku że niektóre niewiasty szumią bardziej niż 5dmkIII, już sam nie wiem.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|