Liczba postów: 185
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Miejscowość: Ogrodzieniec
bałagan to oni mają
pomijając fakt keywordsów, problem ma również wyszukiwarka (a może to ten sam problem)
moje oko (zdjęcie) w pierwszym dniu po załadowaniu zaraz były dl (zdjęcie było widoczne na 1 stronie w nowościach) na 2,3,4 dzień nic
wpisałem w wyszukiwarke "eye" i ku zdziwieniu ukazało się tylko kilka zdjęć (mojego nie było) wpisałem "eyes" pokazało się dopiero full zdjęć, poklikałem po nich wszystkie w keywordsach miały zarówno "eye" i "eyes"
mam tam pare dlków i wszystkie dostałem zaraz po załadowaniu więc to jakaś prawidłowość
bo trudno coś sprzedać jak ktoś tego nie może znaleźć po podstawowym słowie
tu również pytanie do RACHWALA czy nie zauważyłeś iż sprzedało się zdjęcie promowane ( bo jest na 1 stronie ) a reszta kicha
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Miejscowość: Wrocław
No faktycznie BUG jak Berlin ... Niestety strona tak dziala, jak wyglada, az dziw, ze tam sie cos sprzedaje ...
Liczba postów: 1 191
Liczba wątków: 27
Reputacja:
12
Miejscowość: Myszków
Czy wie ktoś może jak dodać "model release" do zdjęcia w tej agencji, bo nigdzie takiej opcji nie znalazłem i nie wyczytałem w plikach pomocy. Zadałem im pytanie, ale odpowiedzieli tylko że oczywiście zgoda jest potrzebna, oni nie dysponują swoimi drukami i że mam się postarać o taki druk i go wypełnić i dosłać. Druk ściągnąłem z naszego forum i jest ok, tylko gdzie go dodać?