Liczba postów: 2 342
Liczba wątków: 4
Reputacja:
11
Miejscowość: Gdynia Moje Miasto
hm.. na żywca nie wrzucaj, bo jeszcze dostaniesz bana. Może spróbuj minimalnie krzywymi na masce rozjaśnić pierwszy plan, a potem im napisz, że poprawiłeś oświetlenie, ale Twoim zamiarem było stworzenie nastojowego klimatu.
Liczba postów: 1 083
Liczba wątków: 6
Reputacja:
11
Miejscowość: Białystok
można dostać bana za ponowny upload tych samych zdjęć? ja czasami nic nie zmieniam, wrzucam znowu i przyjmują hmmm. Jest w regulaminie coś o tym , że to niedozwolone?
Liczba postów: 907
Reputacja:
4
Miejscowość: Warszawa
Czasem warto przeczytać kontrakt, który się podpisuje lub potwierdza.
Przeczytaj swój kontrakt z SS, a znajdziesz tam powody, za które możesz dostać bana.
Liczba postów: 1 083
Liczba wątków: 6
Reputacja:
11
Miejscowość: Białystok
Odrzucili mi zdjęcia "pokerowe", para asów trzymana w ręce itp z powodu trademark. Czy karo kier trefl pik to znaki zastrzeżone? Na stocku pełno jest tego typu zdjęć. Czyżby gość miał gorszy dzień?
Liczba postów: 364
Reputacja:
1
Miejscowość: Łódź
No tak. Karty jak najbardziej standardowe. No to inspektor miał zły nastrój albo mu się zdjęcia nie podobały i nie wiedział do czego się przyczepić i tyle.
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Miejscowość: Polska
Weekendowy rzeźnik w akcji. Właśnie odrzucił mi paczkę wektorów jako powód podjąc, że są po prostu za małe: "Artwork is too small on artboard, difficult to see at highest magnification". Nie było by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to, że jakiś czas temu miałem odrzuty ze względu na to iż wektory były za duże: "Please decrease the size of your artwork (or move it) to fit within the artboard" gdzie po korespondencji z nimi zażyczyli sobie by dłuższy bok nie był większy niż 450px. Wysyłałem więc zgodnie z tym życzeniem. Do czasu. Trudno w takich okolicznościach obronić tezę że sprawdzający nie jest debilem.