Liczba postów: 421
Liczba wątków: 13
Dołączył: May 2010
Reputacja:
0
Miejscowość: EU
zrób coś z tą łyżką w fotce nr 2 co wystaje z dzbanka bo za bardzo przykuwa uwage..pozostałe ok
Liczba postów: 506
Liczba wątków: 6
Dołączył: Feb 2011
Reputacja:
6
Miejscowość: Dębica
Ode mnie jak zwykle minusik za te cienie, jednak całość bardzo na plus, jest "smacznie", kolorki są super, kadrowanie o wiele lepiej niż ostatnio, nr 1 najlepsza.
Liczba postów: 121
Liczba wątków: 10
Dołączył: Jul 2008
Reputacja:
1
Miejscowość: Drezdenko
Zdjęcia naleśnika jak tu pisze Claudia są ozdobone listkami bazyli,czy faktycznie,czy są to listki mięty.Jeżeli to liski bazylii do naleśników na słodko na mój gust smakowy niebardzo pasują,bazylia raczej kojarzy mi się z innymi potrawami,z innym rodzajem kuchni.Z naleśnikami na pikantnie bazylia by pasowała.Ale jeżeli to mięta to już mój gust smakowy nie ma nic do gadania tylko jeść takie naleśniki,mięta bardziej kojarzy mi się z potrawami słodkimi.Sam troche bawię się fotografią kulinarną ze skutkiem chyba nienajlepszym,bo sprzedaż fot mizerna.Mam przy okazji pytanie do fachowców od gotowania,czy ozdabianie potraw zieleniną też musi być przemyślane,by smaki i zapachy ze sobą nie kolidowały,czy można zaszaleć i eksperymentować byle tylko ładnie potrawa wyglądała.Poprostu jakby ktoś mógł napisać trochę o ozdabiaiu potraw zieleniną,ziołami.A tak ogólnie to zdjęcia SHaiith podobają mi się.Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.Pozdrawiam
Liczba postów: 2 267
Liczba wątków: 39
Dołączył: Jan 2011
Reputacja:
30
Miejscowość: Bydgoszcz
Oczywiście, że jest to mięta. Bazylia pasuje do potraw słonych.
Ja staram się ozdabiać potrawy dla złamania koloru na fotografii, ale przede wszystkim musi pasować do potrawy. Ale niech może wypowiedzą się bardziej doświadczeni.
Liczba postów: 121
Liczba wątków: 10
Dołączył: Jul 2008
Reputacja:
1
Miejscowość: Drezdenko
Drugie i czwarte zdjęcie podobają mi się najbardziej,na 1 i 3 trochę cienie przeszkadzają