Liczba postów: 973
Liczba wątków: 14
Reputacja:
11
Miejscowość: Wrocław
wystarczyło na te zoomowane foty wrzucić znaczki is i by było po problemie.
To chyba jedyne sensowne wytłumaczenie czemu zdjęli zooma, ale z PRowego pktu widzenia powinni informować co było przyczyną.
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Miejscowość: Wrocław
Przecież tam były znaki wodne...
Liczba postów: 1 210
Liczba wątków: 21
Reputacja:
8
Miejscowość: Warszawa
2012-10-24, 09:36:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-10-24, 09:37:33 {2} przez canion.)
plug składał z wielu powiekszeń całą fote w dużej rozdziałce bez znaków
Liczba postów: 1 210
Liczba wątków: 21
Reputacja:
8
niestety był soft "sprytny inaczej" który dawał rozdziałkę bez znaków. Nasi wschodni koledzy wielokrotnie dyskutowali o tym z rezydentem IS na ich forum prosząc o interwencję
Liczba postów: 171
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Miejscowość: Skierniewice
Dzisiaj podobno zostały naprawione statystyki o czym zostało donośnie odtrąbione, choć jak pokazuje rzeczywistość średnio im to wyszło, co nie dziwi.
Ale zauważyłem „nową świecką tradycję” na IS’się, a mianowicie po tygodniach prac naprawiają nieudolnie jakąś funkcjonalność (którą wcześniej popsuli) i przy okazji psują coś innego.
Dzisiaj na ten przykład zniknęło z wyszukiwarki część moich najlepiej sprzedających się prac, co ciekawe wszystkie były jeszcze wczoraj na pierwszych stronach w BM w swoich kategoriach i miały regularne DL’e. Zdjęcie widoczne są w moim portfolio ale w wyszukiwarce nie ma ich zupełnie bez znaczenia czy sortuję po BM czy Downloads, czy Contributor. Trochę to frustrujące, bo z dnia na dzień sprzedaż spadła o 75% … A jak to u was wygląda, bo na forum IS jest już kilka osób z podobnym problemem.
Pozsdrawiam
Liczba postów: 227
Reputacja:
2
też mam podobnie, część zdjęć z pierwszych pozycji zniknęło albo są tak daleko że nie mogę znaleźć.
Liczba postów: 6 005
Liczba wątków: 26
Reputacja:
65
Miejscowość: Malbork
Od jakiegoś czasu nie śledzę pozycji najlepsych zdjęc, natomiast nowoprzyjęte zdjęcia najpierw pojawiły sie w PF, potem znikneły. Wczoraj znowu pojawiły sie w PF a dzisiaj znowu ich nie ma. Podobnie zachowuje sie licznik DL pod zdjęciami - jakby sie kilka dni cofnął w czasie.
Mam wrażenie, ze maja problemy z częścia danych odpowiedzialnych za statystyki i odtwarzają z backupu
Liczba postów: 227
Reputacja:
2
u mnie to co się za szybko pobiera z nowości usuwa się z wyszukiwarki...
miałem np:
2 oglądnięcia, 2 pobrania i już nie ma zdjęcia
1 oglądnięcie, 1 pobranie i nie ma zdjęcia
straszny ten BM teraz jest