Liczba postów: 137
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Miejscowość: Będzin
i znowu zmieniają na stronę, ciekawe jaki tym razem się bałagan zakradnie......
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: Katowice
Mam u siebie następującą sytuację. Earnings - czyli moje zarobki na głównej stronie są wyższe o około 100$ od tego co pokazuje się na dole w tabelce w zestawieniu miesiąca czyli month total. Czy nie powinno być tak, że skoro wypłacają co miesiąc to earnings powinno się zerować i być takie samo jak month total? Czy to znaczy, że zalegają mi $?
Liczba postów: 447
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
a jaką masz ustawioną kwotę wypłaty? ... może nie osiągnąłeś jej w poprzednim miesiącu i sumuje sie poprzedni miesiąc z aktualnym?
Reputacja:
0
Ustawioną mam najniższą - 75$. Osiągnąłem próg w poprzednim miesiącu bez problemu. Już chyba drugi miesiąc mi całości nie wypłacili. Zobaczę jak będzie za sierpień i wtedy najwyżej będę do nich pisał.
Liczba postów: 1 358
Liczba wątków: 9
Reputacja:
5
Miejscowość: Warszawa|O'Hare
Ponownie... Zdjęcia zaakceptowane 12h temu nadal nie pojawiły się w galerii.
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 1
Miejscowość: polska
nic nowego, a tygodniowy czas oczekiwania na akceptacje to juz ostatnio standard u mnie :/
Reputacja:
0
Nie wiem gdzie napisać więc wybrałem ten temat. Od początku działałem na shutterstock. Troszkę plików się uzbierało. Postanowiłem nadrobić zaległości z innymi stockami. Na iStocku już mam konto, 123RF i fotolii (tam kilkadziesiąt prac). Jeszcze zarejestruję się na deposiphoto. I teraz pytanie do Was. Jak najprościej opanować wysyłanie zdjęć a raczej ich tagowanie zbiorowo? Deepmeta dobry ale tylko do iStock. Jest pro stock master ale nie mogę go znikąd dostać (nieaktywne linki). Macie jakieś fajne rozwiązania tego problemu.