2012-03-08, 18:25:04
Cytat:ponad 7krotnie przekroczyłem między innymi dlatego się trochę niepokoje...
Zatem jak będziesz miał nadal z tym problem - daj znać; podrzucę Ci namiary na mojego PayPal'a - tu kasa przychodzi zawsze na czas
![Icon_wink Icon_wink](https://stock-board.info/images/smilies/icon_wink.gif)
Ściana płaczu Shutterstock
|
2012-03-08, 18:25:04
Cytat:ponad 7krotnie przekroczyłem między innymi dlatego się trochę niepokoje... Zatem jak będziesz miał nadal z tym problem - daj znać; podrzucę Ci namiary na mojego PayPal'a - tu kasa przychodzi zawsze na czas ![]()
2012-03-08, 18:44:25
2012-03-08, 19:41:31
2012-03-08, 19:47:25
domyślny 100$ ale można zmienić na 75$ (przydatne dla początkujących
![]()
2012-03-08, 21:17:43
no to teraz 7 przekroczenie , jak tak dalej pójdzie, to będzie milioner, czego życzę
![]() ![]()
Alzajac na 99% masz "Private account" na paypalu, a tam sa limity ile mozesz rocznie dostac kasy na takie konto, do tego jak napisales ze zakladales jako niepelnoletni to te limity mogly byc dosyc niskie !
Jak sie zalogujesz na paypal to sprobuj w My Account settings zrobic upgrade to konta typu premium. Nie mam pojecia czego wymagaja do takiego upgrade w PL, niech sie wypowiedza Ci ktorzy maja konto premium w PL. Sprawdz jaki masz typ konta i daj znac. Kiedys chyba z 8 lat temu ktos mi przeslal kase na zlego maila, ktorego nie mialem dodanego w paypalu i kaska wisiala sobie w prozni paypala przez pare dni, dopiero po dodaniu tego maila do konta pojawila sie na koncie. Mysle ze podobnie moze byc w Twoim przypadku, po zrobieniu upgrade powinna sie pojawic ! EDIT: male poprawki bo widze ze w PL sa tylko dwa rodzaje kont PRYWATNE i FIRMOWE, w UK sa 3 PRIVATE, PREMIUM i BUSSINESS wiec to moze wygladac inaczej, widze ze tez troszke inaczej wyglada weryfikacja konta
2012-03-09, 14:16:23
edi, oczywiście mam konto prywatne, ale sprawa wygląda tak że owszem są limity 1) dla osób które nie powiązały karty kredytowej/debetowej z kontem na PP i wtedy jest to 2500 zł na miesiąc (powiązałem konto już dawno) 2) jeśli w ciągu roku przekroczyłeś 2500 euro obrotu na koncie to musisz potwierdzić tożsamość skanem dowodu tożsamości/paszportu/prawa jazy oraz innym dokumentem potwierdzającym adres - może być potwierdzenie adresu z Urzędu Miejskiego
![]() ![]() Wysłałem notkę do suportu SS, niech napiszą w ogóle czy przelew poszedł bo może to po prostu jest partiami rozsyłane i znalazłem się tym razem w jakimś drugim rzucie (bo adresu PP do wypłat nie zmieniałem więc pomyłka w adresie odpada) ![]() ![]()
2012-03-09, 15:01:29
a nie dostajesz na maila wiadomości od Shutterstock o dokonanym przelewie?
2012-03-09, 15:07:53
Właśnie w tym miesiącu dostałem tylko maila ile mi się należy za poprzedni miesiąc no i ze zostaną wysłane do 15stego i nic poza tym. Więc tak się zastanawiam że może faktycznie w kilku rzutach wysyłają pieniądze. Na razie nie ma paniki bo czas sobie zastrzegają do 15stego więc na razie niby wszystko w normie tyle tylko że zawsze do tej pory człowiek dostawał 7ego kasę i na to się nastawiłem
![]()
2012-03-13, 17:52:47
Czekałem ponad tydzień na rozpatrzenie plików i jeszcze na rzeźnika trafiłem :/
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|