Liczba postów: 17
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miejscowość: Bydgoszcz
2012-03-03, 15:19:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-03-03, 15:48:32 {2} przez Cessna.)
Rysowalam zupelnie sama od poczatku do konca. Nie ma mowy o kolorowaniu zdjecia. Mam nawet w Gimpie kolejne warstwy + zdjecie grafiki wykonannej przezemnie olowkiem, bo najpierw beagla rysowalam na brystolu a pozniej dopiero na tablecie.
Liczba postów: 1 271
Liczba wątków: 26
Reputacja:
10
Miejscowość: Radom
Co do psa to możliwe że inspektor uznał że to nie jest rysunek tylko jakaś photoshopowa obróbka zdjęcia - szkoda że nie dałaś notki do edytora że to są ilustracje od podstaw tworzone na tablecie.. Co do dziewczynki to ten trademark to już przesada.. zrozumiałbym jakby napisali że MR potrzeba (chociaż ponoć przy tej pierwszej 10tce MR nie potrzebne)...
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miejscowość: Bydgoszcz
Obrazki mam zapisane w gimpie, każdy rozłozony na warstwy, krok po kroku jak rysowalam a dodatkowo szkic, ktory najpierw zrobilam na brystolu. A dziewczynka jest wytworem mojej wyobrazni. Myslicie, ze warto jeszcze wysyla im sprostowanie ?
Liczba postów: 1 271
Liczba wątków: 26
Reputacja:
10
Miejscowość: Radom
2012-03-03, 16:00:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-03-03, 16:01:59 {2} przez alzajac.)
No ale jak wysyłasz jpg to inspektor warstw nie zobaczy tylko gotowy obraz dlatego różnie może to interpretować - warto dawać te notki do inspektorów. Co do dziewczynki to też dobrze zaznaczać że to właśnie nie jest żadna osoba fizyczna tylko fikcyjna. Jeśli przyjmą Ci te wektory które zostały to się dostaniesz na styk bo z tego co pamiętam to 7 chyba musiało przejść więc możesz próbować jeszcze raz je przepchnąć w kolejnych paczkach. Ale jak będziesz musiała jednak jeszcze raz test przechodzić no to wysyłaj co innego.