Liczba postów: 1 358
Liczba wątków: 9
Reputacja:
5
Miejscowość: Warszawa|O'Hare
Ja juz to kiedys napisalem, ze zdjecia oceniane po 16 czasu US, maja mniejsza szanse na akceptacje moim zdaniem... Patrzac na historie przyjec/odrzucen.
- - -
Moze mi ktos to wytlumaczyc: Please provide a newsworthy statement or fact in your editorial caption for this image
Editorial Caption--Proper editorial caption format needed. Please see Shutterbuzz for more info.
Rozumiem - ale nie wiem o co chodzi.
Liczba postów: 2 342
Liczba wątków: 4
Reputacja:
11
Miejscowość: Gdynia Moje Miasto
Czy Ty w ogóle sypiasz? Ja nie mam tylu po 1,5 roku działalności na SS
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
oo, to widze nie tylko ja... tez mialam dzisiaj rekordowa liczbę odrzutów prac z serii, które kilka dni temu wzieli bez mrugnięcia okiem. jakos mi sie to dziwnie schodzi w tym nowym layoutem do opisywania... jakieś nowe automaty powłączali czy co??
Liczba postów: 197
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Miejscowość: Lublin
być może. u mnie sprawdzanie idzie dużo szybciej - niestety bardzo dużo odrzutów z dziwnych powodów.
Liczba postów: 623
Liczba wątków: 17
Reputacja:
2
Miejscowość: Planet Earth
no wlasnie potwierdze to co napisala ariene, bo czytam i czytam i jakos wierzyc mi sie nie chcialo, a jako ze wlasnie sie przeprowadzam to od ponad 10 dni nie mam czasu na obrobke [ruszam dopiero po majowym weekendzie], probnie obrobilem 5 fotek, wyslane wczoraj okolo polnocy PL czasu, dzisiaj przed poludniem wszystkie 5 zaakceptowanych [3 to ludzie isolated na bialym, reszta inne], jakies wieksze paczki bede testowal dopiero za tydzien