Liczba postów: 2 342
Liczba wątków: 4
Reputacja:
11
Miejscowość: Gdynia Moje Miasto
też zauważylam, że glównie "lecą" backgroundy... Ciekawe jak wygląda akceptacja planerówek. Ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?
Liczba postów: 1 358
Liczba wątków: 9
Reputacja:
5
Miejscowość: Warszawa|O'Hare
Architektura, tez leci i nie wazne, ze np. kadr okien biurowca nie do rozpoznania jesli chodzi o TM, czy tez inne ujecia zwyklych budynkow... Nie wspominajac o roslinach...
Reputacja:
5
Jedyny pozytyw to chyba od dzis ruszyla normalnie sprzedaz, przynajmniej u mnie.
Troche nie rozumiem ich polityki, po cholere robili 25/day jak do tego doplacaja, a biorac pod uwage, ze niektorzy maja 0.33/36/38 to czego oczekuja? Ze ludzie beda sciagac 5 zdjec zamiast 25? Ludzie sa pazerni na cos za co zaplacili.
Z tym spadkiem sprzedazy nowych zdjec jest jeden problem... trudno z nowym zdjeciem wbic sie na pierwsze strony w MP, no bo jak... Jak nikt nie sciaga, bo nie widzi. Wiem co pisze bo w lutym mialem kilka zlotych strzalow i zdjecia po 2 dniach wbily sie na dobre miejsca w MP i sa tam do dzis.
Liczba postów: 1 271
Liczba wątków: 26
Reputacja:
10
Miejscowość: Radom
a ja mam pytanie około której wysyłałeś paczkę i ile czekałeś na rozpatrzenie teraz?
Reputacja:
5
2011-04-27, 19:27:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-04-27, 19:30:52 {2} przez MaxyM.)
Ja wysylam na polski czas - 19/22 i czekam 12h-15h!
I nagle z 4 dni taki czas... To albo rzeczywiście pomaga im jakis skrypt i sam odwala zdjecia za inspektora albo sie pomnozyli lub sklonowali... Ewentualnie nastąpiła migracja fotografow.
BTW
Ciekawi mnie jak teraz jest z przyjeciami na SS... Bo z tymi wymaganiami to 7/10 graniczy z cudem dla kogos nowego.
Liczba postów: 1 271
Liczba wątków: 26
Reputacja:
10
Miejscowość: Radom
Bo ja mam dziwne wrażenie że po północy polskiego czasu jest drastyczna zmiana w ocenie zdjęć. Jak wysyłam w dzień polskiego czasu zazwyczaj miedzy 16-20 to mam właśnie odwalone wszystko za LCV i inne byle jakie wymówki. A jak wysyłałem po północy polskiego czasu jest różnica - wyjaśnienie powodu odrzutu zamiast LCV to że mają w bazie za dużo tego typu plików, pojawia się wzmianka o kompozycji itd - zawsze to lepiej niż LCV - ostatnią paczkę jaką mi przyjęli tekstur to właśnie jak wysłałem po północy. Spróbuje dziś znowu wysłać około 1 w nocy i zobaczymy co z tego będzie. No i nie wiem czemu ale jak wysyłam w nocy to mam w 90% maila o statusie fotek ok 4:30 polskiego czasu więc jakoś bardzo szybko.