Liczba postów: 1 358
Liczba wątków: 9
Reputacja:
5
Miejscowość: Warszawa|O'Hare
Mam wrazenie, ze nastepuje jakas dziwna rotacja w pozycjonowaniu zdjec... Nie pierwszy raz ale do tej pory nie bylem pewien... A dzis jestem na 99%. W niedziele przyjela sie moja spora paczka zdjec i w poniedzialek schodzily jak swieze buleczki, we wtorek tez do poludnia i nagle cisza... A dzis mam tez swietne wyniki od rana ale sprzedaja sie tylko zdjecia z przed 1,5 miesiaca... Troche to dziwne, bo ich sprzedaz nie byla zbyt czesta w ostanich tygodniach, a z nowej paczki - 0.
Ktos ma podobne odczucia?
Liczba postów: 197
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Miejscowość: Lublin
no to w takim razie na większej próbce- tak, mi też sprzedają się ostatnio głównie stare zdjęcia.
Liczba postów: 195
Liczba wątków: 4
Reputacja:
3
Miejscowość: Frankston
W niedzielę przyjęli mi 215 fotek, i sprzedaż niedzielna i poniedziałkowa to głównie nowe pozycje, wczoraj tylko 20 nowych poszło a dzisiaj jeszcze żadne fotografia z niedzielnej paczki nie znalazła nabywcy.
Inni szatani są tam czynni !!! - ale dopóki się coś sprzedaje i daje to mi satysfakcję to nie zagłębiam się w przyczyny i pochodzenie zjawiska.
Reputacja:
5
Czyli cos jest na rzeczy... Mi sie dzis stare fotografie tak sprzedaja jakbym je dzisiaj dodal - z czestotliwoscia o wiele lepsza, niz wtedy gdy faktycznie byly ich pierwsze dni na SS.
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: bialystok
moze jest tak ze starzy wyjadacze majacy kilka tys zdjec w pf powoli zaczeli ochodzic do is. A jak wiadomo stary system promowal nowe fotki przez co duze pf nie zarabialo proporcjonalnie wiecej i trzeba bylo cos zmienic...?
Reputacja:
5
To nie byłoby głupie rozwiązanie...
Patrząc na historie sprzedaży z marca jestem skłonny w to uwierzyć, bo jest cos takiego jak rotacja zdjec... Nowe sprzedaja sie przez 1 dzien, pozniej starsze, po jakims czasie mix ze starszych i nowych, a nastepnie sytuacja sie powtarza.
Racjonalnie myslac to nie moze byc przypadek, ze dzis na 25 DLi, kazdemu chcialo sie szukac fotografii wrzuconych 1.5-2 miesiace temu.
Liczba postów: 304
Liczba wątków: 5
Reputacja:
1
Miejscowość: Anin (Warszawa)
To i ja dorzucę swoje trzy grosze - po akceptacji ostatniej paczki zdjęć tego samego dnia zanotowałem 8 DLi w tym 2 OD, ale wszystkie dosyć stare.