Liczba postów: 195
Liczba wątków: 4
Reputacja:
3
Miejscowość: Frankston
Was, bo ja mam konto w MB, opisana sytuacja nie powinna dotyczyć, banki zdjęć jako wpłacający także podlegają weryfikacji i z racji swej pozycji ich kontrahenci także są wiarygodni. Natomiast międzynarodowa organizacja SWIFT nadzorująca przelewy międzynarodowe, obliguje pośredników do kontroli, częstych , anonimowych i niewielkich wpłat i wypłat, bo miliony taż pierze się małymi kroczkami.
Liczba postów: 356
Liczba wątków: 26
Reputacja:
1
Miejscowość: Warszawa
Zgarnąć nie zgarną, co najwyżej przez jakiś czas serwis może nie działać z przeciążenia.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Miejscowość: Kielce
Witam, to mój pierwszy post na forum, mam od razu pytanie związane z wysyłaniem fotek stockowych i płatnościami za nie. Czy jeżeli wysyłam np. jedno zdjęcie i zostanie ono kupione np. za 0.80usd, to otrzymuję wyleż, czy otrzymuję za tę fotkę 0.80usd razy ilość pobrań, tzn. pobrane zostanie 10 razy, ja otrzymuję 10 razy 0.80usd = 8usd ?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 4
Reputacja:
1
Miejscowość: Świdnik
Jak już wyleżysz, a uzbierałeś minimum na stocku (zazwyczaj 50, 75 lub 100$) to zlecasz tam wypłatę i wtedy wysyłają Ci kasę na PayPal. Czasem wysyłka następuje z automatu po osiągnięciu progu wypłaty.
Liczba postów: 1 838
Liczba wątków: 29
Reputacja:
14
Miejscowość: Warszawa/ R-N
Mam pytanko o działanie strony Paypal - czy po wylogowaniu się z konta Paypal macie niekończące się próby przekierowania? Zdaje się, że mają jakiś problem...
Liczba postów: 227
Liczba wątków: 15
Reputacja:
2
Miejscowość: Warszawa
kurs dolara dziś jest 3,44, natomiast według przelicznika paypal mogę wypłacić pieniądze do banku po 3,3 - czy to normalne? parę miesięcy temu przy kursie 3,44 mogłem wypłacić z paypal po 3,7. PayPal pobiera teraz więcej za wypłatę?
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Miejscowość: Wrocław
3,7 to chyba jakaś gruba promocja była.