Liczba postów: 738
Liczba wątków: 53
Reputacja:
9
Miejscowość: Gliwice
Witam serdecznie,
Przyszedl czas ze planuje kupic drugie body. Na drugie body planuje wydac 3-4 tysiące, neistety jest to wciaz za maly fundusz aby pozwolic sobie na cos PRO.
Zastanawiam sie nad :
7D - dziwne opinie czytalem
50D
60D
A co wy proponujecie ?
Liczba postów: 195
Liczba wątków: 4
Reputacja:
3
Miejscowość: Frankston
Jakiś czas temu siostra prosiła mnie o pomoc w wyborze laptopa, pewnie więcej nie poprosi.
Wyszło że używa edytora tekstu i internetu więc poradziłem: " kup najtańszy lub najdroższy na jaki Cię stać, albo najładniejszy, każdy będzie dobry".
Z wymienionymi przez Ciebie aparatami jest podobnie, wszystkie są dobre, choć co do 7D widzę że masz wątpliwości. Każdy spełni Twoje oczekiwania, a za jakiś czas się znudzi, zestarzeje i kupisz nowy może 5D mk V ( jeśli wyjdzie).
Nie odczytuj tego co piszę jako szyderstwo, nie jest to moim celem. Ja bym poszedł do sklepu, pomacał, powąchał, po naciskali i wybrał najładniejszy.
I byłbym zadowolony, na jakiś czas. Uwielbiam kupować sobie nowe zabawki, a że nie wypada mi już bawić się Lego, to sprzęt foto musi być namiastką niespełnionych pragnień z dzieciństwa.
Liczba postów: 738
Liczba wątków: 53
Reputacja:
9
Miejscowość: Gliwice
Nie skomentuje.
Drugie body potrzebuje nie dlatego ze chce byc na topie, po prostu 1 body zawsze moze nawalic w najmniej spodziewanym momencie. Fundusz posiadam dosc maly dlatego wybralem i chcialem Was zapytac czy ktos mial jakie opinie. Uczciwie sklaniam sie na 50D.
Liczba postów: 247
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Miejscowość: Koszalin
Jesli miałbym wybierac i zmienic moje zapasowe 40D to wybralbym 50D. Patrząc na cene i możliwości - najlepszy wybór.
Liczba postów: 610
Liczba wątków: 20
Reputacja:
4
Miejscowość: Poznań
może zapoluj na używaną piątkę mk1 ?