Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Miejscowość: Wrocław
Z tego co analizowałem to dla wszystkich rozmiarów oprócz XS prowizja jest większa. Jedynie dla XS, za który płaci się 1 kredyt dostaniemy ileś groszy mniej w zależności od poziomu (jeśli temu levelowi potrącili z prowizji).
Jeśli ktoś sprzedaje jedynie XS'y, to ma pecha...
Liczba postów: 1 210
Liczba wątków: 21
Reputacja:
8
Miejscowość: Warszawa
2010-01-05, 19:30:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-01-05, 19:33:45 {2} przez canion.)
no jak patrze na sprzedaż tegoroczną to widocznie trafiłem do puli pechowców. same maleństwa biorą. lecą same subskrypcje po 0,33 i 0,38 /przed opodatkowaniem/
Liczba postów: 1 210
Liczba wątków: 21
Reputacja:
8
Miejscowość: Warszawa
2010-01-05, 20:34:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-01-05, 20:38:25 {2} przez canion.)
za solidną robotę należy sie solidna płaca. inaczej bilans zysków i strat nijak sie nie zgodzi i morale pada.
No ale skoro twierdzisz że jak emerald to już kraina mlekiem i miodem płynąca to cóż. Chce się w to wierzyć. tym bardziej że emerald już za chwileczke już za momencik
Liczba postów: 289
Liczba wątków: 27
Reputacja:
3
Miejscowość: Zgorzelec/Polska
Ma ktoś podgląd jak wyglądały stawki % przed zmianą?
Ja jakoś nie zauważyłem zmiany, może akurat na Silver zostało bez zmian?
Tak czy inaczej mam wrażenie że większość stocków chce zniechęcić początkujących dając im możliwe najniższe stawki, a zatrzymać najlepszych dając im większy procent.
Muszę przyznać że mam bardzo dużo zastrzeżeń do fotolii (np. możliwość pobierania fotek przed zakupem w małej rozdzielczości bez znaków wodnych), ale zważywszy że u mnie w grudniu wyszła na drugą pozycję jeśli chodzi o dochód to niestety muszę się z tym pogodzić.