Liczba postów: 111
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Miejscowość: spain
To chyba zależy w jakim tempie są wrzucane fotki? bo jak ktoś przez 9 m-cy zbuduje PF na około 500 zdjęć, to może coś się zacznie dziać inny zrobi to np. w 4 m-ce to może wtedy szybciej?
A swoją drogą to jak się kształtuje średnie przeciętne portfolio czy np. 300 zdjęć to malutko?
Wiem, wiem że mają po kilka tyś. ale to Ci którzy siedzą w tym od lat, a jak ktoś się dopiero rozkręca.. ?
Liczba postów: 569
Liczba wątków: 48
Reputacja:
13
Miejscowość: Felixstowe
wkońcu za 6-stym razem mnie łaskawie przyjeli 10/10 tyle tylko, że jakoś przez te nowe zasady mi się za bardzo odechciało...
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Miejscowość: Wrocław
Tu chwalimy sie i idziemy dalej, szukamy innego watku do adekwatnej dyskusji bo za chwile te wszystkie tematy nie beda mialy sensu, bo w kazdym bedziemy dyskutowali z "nowymi" o tym samym ...
Nowi w temacie proszeni sa o poczytanie archiwum forum, a potem zapraszamy do dyskusji.
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miejscowość: Poznań
Jak na razie mam w folio 8 fotek (następne czekaja na zatwierdzenie) i są to właśnie fotki z testu kwalifikacyjnego. Czytałam na forach że najlepiej wrzucać różne tematy wiec dałam maksymalnie po dwa o podobnej tematyce
Z niecierpliwością czekam na pierwsze DL ...