Liczba postów: 88
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: Gdańsk
niedlugo pojawia sie statystyki i "centrum finansowe" - narazie stopniowo jak mowili przenosza wszystko
u mnie w wyszukiwarce widac tylko zdjecia przeniesione z SV - zaakceptowanych przez Veer nie ma ale podobno maja sie ukazywac z poczatkiem lipca
Liczba postów: 34
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miejscowość: Gdańsk
Hm ... gdzie takie informacje mozna znalezc?
Liczba postów: 289
Liczba wątków: 27
Reputacja:
3
Miejscowość: Zgorzelec/Polska
Ostatnio próbowałem znaleźć swoje prace w Veer przez ich wyszukiwarkę i nie udało mi się. Z tego co zauważyłem to przeedytowali keywordsy i to na takie mało pasujące :/ Nie wiem tylko czy to Veer zmieniło keywordsy czy to już na Snapvillage.
Nie widzę nigdzie możliwości edycji słów, więc niestety, ale chyba poproszę ich o usunięcie wszystkiego z mojego konta i załaduje wszystko na nowo.
Liczba postów: 101
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Miejscowość: Kościerzyna
Z tego co widzę to zaczęła się sprzedaż na veer. Jak na razie powoli ale i tak w tym tygodniu mam sprzedane 2 foty (4,5$) przy 160 online. A jak u was, też się rusza?
Liczba postów: 1 210
Liczba wątków: 21
Reputacja:
8
Miejscowość: Warszawa
z tego co widzę to u mnie odwalają wiekszość za smillar. trudno. jak chcą unikalnych super hitów to niech najpierw nauczą sie sprzedawć.
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
Miejscowość: Knurów
Faktycznie u mnie też bardzo dużo odwalają za smillar. Sprzedaż po mało rusza, mam nadzieję że w przeszłości będzie tylko lepiej.