Liczba postów: 769
Liczba wątków: 32
Reputacja:
14
Miejscowość: Kielce
to ma sens
właśnie doświadczyłem niezłego kuriozum, została dodana nowa fotka z wczoraj - podczas gdy mikołaje wrzucone 16 listopada nadal czekają ... postanowiłem napisać do nich ponieważ chodzi tu o zdjęcia sezonowe i trochę mnie wkurza że wiszą w kolejce w okresie największego brania, zobaczymy jaki będzie efekt
Liczba postów: 6 005
Liczba wątków: 26
Reputacja:
65
Miejscowość: Malbork
Ja czekałem 6 dni na akceptacje, ale ładowałem akurat jak były jakies problemy z ładowaniem przez DeepMeta. Wkurzyłem sie, skasowałem pliki i załadowałem ponownie ... na rozpatrzenie czekałem 2 dni... było odmowne, bo im MR nie pasował. Załadowałem jeszcze raz MR i dzisiaj zdjecia przyjęto.
Liczba postów: 1 191
Liczba wątków: 27
Reputacja:
12
Miejscowość: Myszków
O widzę że chłopcy się obudzili i zaczęli sprawdzać mi zdjęcia z 12.11.2008. Wisiała sobie taka paczka 5 sztuk i nic. Inne znacznie późniejsze już dawno przeszły proces weryfikacji (niekoniecznie pomyślnie).
Liczba postów: 907
Liczba wątków: 4
Reputacja:
4
Miejscowość: Warszawa
Nie wierze, że to było tylko 400 zdjęć. Mi także wisiały w kolejce 4 zdjęcia od 12 listopada i także dostałem takiego samego miłego i długiego maila jak Rachwal do Pani Krysi.
Jeśli to było 400 zdjęć to my na tym forum musieliśmy mieć strasznego pecha.
Liczba postów: 1 191
Liczba wątków: 27
Reputacja:
12
Miejscowość: Myszków
Chłopcy wreszcie wzięli się do roboty, albo zatrudnili więcej inspektorów, widzieliście liczbę zdjęć oczekujących - spadła poniżej 40tyś a jeszcze kilka tygodni temu było ponad 70tyś.