Liczba postów: 296
Liczba wątków: 8
Reputacja:
2
Miejscowość: Wrocław
ola napisał(a):ArturKo napisał(a):Chociaż nie wiem czy nie gorzej od bana, byłoby gdyby "Ola" zgodziła się i przyszła na sesję... np. na wysokich obcasach
Kończę OT, bo to ja będę pierwszym "banned"
Szpilki magą być czarne, czy lepiej w innym kolorze? Oj, przyznam, że troszkę zgłupiałem, bo myślałem, że "Ola", to alter ego Rachwala (cel - testowanie nowego forum), ale chyba się omyliłem, więc nie pozostaje mi nic innego, jak za pomyłkę i żart z nią związany przeprosić.
Liczba postów: 6 005
Liczba wątków: 26
Reputacja:
65
Miejscowość: Malbork
ArturKo napisał(a):Oj, przyznam, że troszkę zgłupiałem, bo myślałem, że "Ola", to alter ego Rachwala Teraz Twoje posty zaczynaja być jasne. Aby nie było OT, wróćmy zatem do 200 zdjecia rachwala i zadajmy pytanie: kto jest na tym zdjeciu (poprosze takze o wymiary oraz wiek )
Reputacja:
2
2007-11-03, 22:42:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2007-11-03, 22:43:40 {2} przez ArturKo.)
fotek napisał(a):Teraz Twoje posty zaczynaja być jasne. Aby nie było OT, wróćmy zatem do 200 zdjecia rachwala i zadajmy pytanie: kto jest na tym zdjeciu (poprosze takze o wymiary oraz wiek ) Coś mi się zdaje, że Ty też się troszkę (kilka postów wyżej) zamieszałeś... , ale tak, tak, kończmy OT...
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 9
Reputacja:
5
fotek napisał(a):kto jest na tym zdjeciu (poprosze takze o wymiary oraz wiek )
Na tym zdjęciu jestem oczywiście ja. A bardziej szczegółowych informacji nie udzielam na forum publicznym
Reputacja:
2
2007-11-03, 22:58:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2007-11-03, 22:59:19 {2} przez ArturKo.)
No to już wszystko jasne - nasz Admin handluje avatarami forumowiczów
Reputacja:
65
2007-11-03, 23:00:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2007-11-03, 23:01:10 {2} przez fotek.)
ArturKo napisał(a):że Ty też się troszkę (kilka postów wyżej) zamieszałeś... Możze i tak, ale "dane poczatkowe" były niejsasne
ola napisał(a):bardziej szczegółowych informacji nie udzielam na forum publicznym Potencjalna modelka wydaje sie być wstydliwa... chyba nici z sesji
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Ola sie poprostu oburzyla Na focie wszystko widac, a wiek jest w profilu.
ArturKo napisał(a):No to już wszystko jasne - nasz Admin handluje avatarami forumowiczów
Zrobilem zdjecie, MR podpisala, chodz nie trzeba bylo do tej foty i sprzedaje ... Ja w tym nic zlego nie widze
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 9
Reputacja:
5
rachwal napisał(a):Zrobilem zdjecie, MR podpisala, chodz nie trzeba bylo do tej foty i sprzedaje ... Ja w tym nic zlego nie widze
Ja też nie widzę w tym nic złego
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Przenioslem dyskusje do Hydeparku
Reputacja:
65
rachwal napisał(a):Ola sie poprostu oburzyla U, nie tylko stydliwa, ale i humorzasta
PS. No dobra, już nic na ten temat nie móie, bo jeszcze bana dostanę
rachwal napisał(a):Przenioslem dyskusje do Hydeparku W sumie dobrze, chociaż wyleciało tez troche tresci na temat samego stocka
|