![]() |
Ex Avatar Oli - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Pozostałe (https://stock-board.info/forum-pozostale.html) +--- Dział: Hydepark (https://stock-board.info/forum-hydepark.html) +--- Wątek: Ex Avatar Oli (/watek-ex-avatar-oli.html) |
Ex Avatar Oli - ArturKo - 2007-11-02 rachwal napisał(a):Sprzedałeś avatar Oli?west73 napisał(a):a tu takie sobie opalanie RE: Listopadowe przechwałki - rachwal - 2007-11-02 ArturKo napisał(a):Sprzedałeś avatar Oli? Zeby to raz ... ![]() RE: Listopadowe przechwałki - fotek - 2007-11-02 Tomek De napisał(a):czy potraktowałeś czymś kapustę? oliwa te sprawy ... ???Nie, co najwyzej umyłem i oderwałem wierzchnie liscie. rachwal napisał(a):Zeby to raz ...A ja myslałem, ze to z Oli taka laska i prawie sesje chciałem proponowac :-D RE: Listopadowe przechwałki - ArturKo - 2007-11-02 Cytat: A ja myslałem, ze to z Oli taka laska i prawie sesje chciałem proponowac :-DDobrze, że się powstrzymałeś, bo byłby pierwszy (chyba pierwszy) ban ![]() rachwal napisał(a):Nie wiem jak u Was ale u mnie ubiegly miesiac byl BME (best month ever)Możesz sprecyzować "regularne uploady"? RE: Listopadowe przechwałki - rachwal - 2007-11-02 ArturKo napisał(a):Spoko... trzymam reke na pulsieCytat: A ja myslałem, ze to z Oli taka laska i prawie sesje chciałem proponowac :-DDobrze, że się powstrzymałeś, bo byłby pierwszy (chyba pierwszy) ban ![]() ArturKo napisał(a):rachwal napisał(a):Nie wiem jak u Was ale u mnie ubiegly miesiac byl BME (best month ever)Możesz sprecyzować "regularne uploady"? Tzn. wrzucam ostatnio bardziej systematycznie foty, gdzies 20 na tydzien ... Jak zaczynalem w sierpniu to wrzucilem ponad 100 w miesiacu, potem wrzesien jakos olalalem no i sprzedaz tez mnie olala ... W pazdzierniku znow zaczalem sie bardziej mobilizowac i sa tego efekty, szczegolnie w tym tygodniu, srednio pod 30 DL na dzien ![]() RE: Listopadowe przechwałki - ArturKo - 2007-11-02 Cytat:Tzn. wrzucam ostatnio bardziej systematycznie foty, gdzies 20 na tydzien ... Jak zaczynalem w sierpniu to wrzucilem ponad 100 w miesiacu, potem wrzesien jakos olalalem no i sprzedaz tez mnie olala ... W pazdzierniku znow zaczalem sie bardziej mobilizowac i sa tego efekty, szczegolnie w tym tygodniu, srednio pod 30 DL na dzienDzięki, chodziło mi o konkretne liczby, bo systematycznie to można i jedną fotkę w miesiącu wrzucać, byle co miesiąc ![]() RE: Listopadowe przechwałki - fotek - 2007-11-02 ArturKo napisał(a):Dobrze, że się powstrzymałeś, bo byłby pierwszy (chyba pierwszy) banW hm... regulaminie nie doczytałem, ze nie wolno :-D RE: Listopadowe przechwałki - ArturKo - 2007-11-02 fotek napisał(a):Regulamin, regulaminem...ArturKo napisał(a):Dobrze, że się powstrzymałeś, bo byłby pierwszy (chyba pierwszy) banW hm... regulaminie nie doczytałem, ze nie wolno :-D Chociaż nie wiem czy nie gorzej od bana, byłoby gdyby "Ola" zgodziła się i przyszła na sesję... np. na wysokich obcasach ![]() Kończę OT, bo to ja będę pierwszym "banned" ![]() RE: Listopadowe przechwałki - fotek - 2007-11-03 rachwal napisał(a):Juz chyba ktos pisal o tym w "Opiniach", ze warto regularnie wrzucac zdjecia na Shutterstock ...To sie rzeczywiscie sprawdza. Powiem szczerze, ze dośc dawno zarejestrowalem sie na SHU, wrzuciłem kilkadziesiat zdjęc i patrzyłem na efekty. efekty były marne, wiec jakoś ten serwis olałem. Wiosną, znajomy też zasugerował, że trzeba regularnie ładować zdjecia i tez wymienił liczbe 30 szt. Posłuchałme sie... od mają uzupełniam w miarę systematycznie, jakkolwiek takiej ilosci nie ładuje bo po prostu nie mam i nie robię takiej ilosci zdjęć. Jednak nawet 10 szt tygodniowo daje zauważalne efekty. Aktualnie średnio sprzedaje ok. 12 zdjec dziennie, a wrzucam może jakies 40 miesiecznie. RE: Listopadowe przechwałki - ola - 2007-11-03 ArturKo napisał(a):Chociaż nie wiem czy nie gorzej od bana, byłoby gdyby "Ola" zgodziła się i przyszła na sesję... np. na wysokich obcasach Szpilki mogą być czarne, czy lepiej w innym kolorze? ![]() |