Ściana płaczu Shutterstock
Ale tam była mowa o 2500 pobrań ... zastanawia mnie, czy to w ogóle jest realna cyfra na 6 msc do osiągnięcia?
Odpowiedz
(Wczoraj, 19:04:51)macherstudio napisał(a): Ale tam była mowa o 2500 pobrań ... zastanawia mnie, czy to w ogóle jest realna cyfra na 6 msc do osiągnięcia?

Jest na spokojnie. Wydaje mi się że jednak konto założone później będzie mieć większy problem z dobiciem do takich poziomów pobrań, nie wbijesz już takiego rankingu nawet jakbyś miał super zdjęcia.

Gorzej że wg nowych wytycznych trzeba wrzucić 1000 nowych zdjęć. Ja się nie dam zagonić do pracy Icon_cheesygrin

A co trzeba zrobić żeby dostać za darmo? Będą jakieś misje na wyłączność? Macie takie zlecenia w panelu Adobe? Ja nie miałem nic od kwietnia.
Odpowiedz
(Wczoraj, 20:39:29)simpson33 napisał(a): Jest na spokojnie. Wydaje mi się że jednak konto założone później będzie mieć większy problem z dobiciem do takich poziomów pobrań, nie wbijesz już takiego rankingu nawet jakbyś miał super zdjęcia.

Gorzej że wg nowych wytycznych trzeba wrzucić 1000 nowych zdjęć. Ja się nie dam zagonić do pracy Icon_cheesygrin

A co trzeba zrobić żeby dostać za darmo? Będą jakieś misje na wyłączność? Macie takie zlecenia w panelu Adobe? Ja nie miałem nic od kwietnia.

Na misjach cisza, aż buczy. Ja miałem ostatnie w maju
Odpowiedz
Chyba dostałem Icon_wink. Nie zaglądałem jeszcze, bo ten mam aktywny do marca. Raczej bezpłatny a nie zniżka.

Załączone pliki
.jpg   Clipboard01.jpg (Rozmiar: 21.43 KB / Pobrań: 5)
Odpowiedz
( 1 godzinę temu)Roślina napisał(a): Chyba dostałem Icon_wink. Nie zaglądałem jeszcze, bo ten mam aktywny do marca. Raczej bezpłatny a nie zniżka.

Szczere gratulacje !!!

2500 pobrań w 6 msc no życzyłbym sobie ;Icon_wink nie potrzebowałbym tego ich 40% wówczas rabatu
Odpowiedz
To są stare kody. nowe na 2027 będą przyznawane w kwietniu 2027

"Program timing
To be eligible for a code in 2027, criteria below must be met between September 22, 2026, to March 12, 2027. Codes will be rewarded in April 2027.

After April 2027, qualification criteria will be announced annually, and Contributors will have the full calendar year to meet the requirements."

https://helpx.adobe.com/stock/contributo...ogram.html
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: guteksk7, 31 gości