Ściana płaczu Shutterstock
Przecież te levele goowno zmieniają. Wiecej zależy od algorytmu. Styczeń lepszy od grudnia u mnie, ale chyba tylko dlatego że grudzień był najgorszym miesiącem od 10 lat
Odpowiedz
Przecież Shutterka już nie ma, kolejny miesiąc będzie jeszcze gorszy. Sprzedaż przekierowana będzie na Getty.
Odpowiedz
Czerwiec u mnie gorszy niż grudzień w 2014 roku kiedy zaczynałem. Tak jak rok temu widzę cięcie zarobków i ilości sprzedaży w stosunku do maja. Co oni tam robią znowu jakieś roszady w wynikach wyszukiwań?

Powoli odechciewa mi się tam cokolwiek wysyłać. iStockphoto juz przebił Shutterstocka.
Odpowiedz
(2025-06-23, 12:37:29)guteksk7 napisał(a): Czerwiec u mnie gorszy niż grudzień w 2014 roku kiedy zaczynałem. Tak jak rok temu widzę cięcie zarobków i ilości sprzedaży w stosunku do maja. Co oni tam robią znowu jakieś roszady w wynikach wyszukiwań?

Powoli odechciewa mi się tam cokolwiek wysyłać. iStockphoto juz przebił Shutterstocka.

Przecież Shutterstock nie ma przejął je Getty. U mnie Shutterstock to 20% tego co było jeszcze 2 lata temu. Dno i wodorosty.
Odpowiedz
(2025-06-23, 22:17:18)SHaiith napisał(a): U mnie Shutterstock to 20% tego co było jeszcze 2 lata temu. Dno i wodorosty.

Widzę ze nie jestem sam. Icon_rolleyes

Ciekaw jestem jak to wyglada u innych z dłuższym stażem niż 10 lat. Może jeszcze ktoś się wypowie.
Odpowiedz
(2025-06-24, 10:23:24)guteksk7 napisał(a): Widzę ze nie jestem sam. Icon_rolleyes

Ciekaw jestem jak to wyglada u innych z dłuższym stażem niż 10 lat. Może jeszcze ktoś się wypowie.

Właśnie się wypowiedziałem, jestem 12 lat na Shutterstock Smile
Odpowiedz
A to przepraszam ;d może ktoś się jeszcze poza nami podzieli, jak to u nich wygląda ?
Odpowiedz
Dno i wodorosty jak to SHaiith napisał, już nawet nie sprawdzam miesięcznych zarobków żeby się nie denerwować
Odpowiedz
Ja się tak zastanawiam czy te spadki się kiedyś zatrzymają i będzie jakaś stabilizacja, czy to dąży do zera. Puki co u mnie z roku na rok coraz mniej.

Szkoda że gdzie indziej nie przybywa współmiernie, to bym sie tym nie przejmował.
Odpowiedz
Dupa, panie, dupa. jestem jak Jaca, od 2013 na Shutterstock i Adobe. Jest coraz gorzej. Róznica taka, że te Jacka 20% to moje wyżyny licząc w $$ Icon_cheesygrin

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości