Problemy techniczne Shutterstock
Ja mam tam około 50 zdjęć i dostałem 15 $ Słabo Icon_sad
Odpowiedz
Ja mam tam 4 pozycje i dostałem 35$. Także nie wiem czy to jest za Data Catalog czy ogólnie za jakieś inne uczenie maszynowe.
Odpowiedz
(2024-03-29, 22:12:19)simpson33 napisał(a): Ja mam tam 4 pozycje i dostałem 35$. Także nie wiem czy to jest za Data Catalog czy ogólnie za jakieś inne uczenie maszynowe.

Raczej ta druga opcja - mi wpadło 18$ a mam w DATA CATALOG zaledwie 3 zdjęcia, z czego 2 raptem od dwóch tygodni
Odpowiedz
u mnie ten katalog jest pusty ale kasę dostałem
Odpowiedz
Dziwny mail z Shutter:

"Witaj!

Na Twoim koncie znajdują się nieodebrane przychody. Jeśli nie odbierzesz tej kwoty najszybciej, jak to możliwe, istnieje ryzyko przekazania jej na rzecz władz stanu Delaware.

Zaloguj się i odbierz zarobione środki. Oto kilka możliwych powodów, dla których nie nastąpiła wypłata: (...)"

Ktoś coś takiego dostał? W tym miesiącu wypłacałem i kasa dotarła. Aktualnie na koncie raptem kilka stów (poniżej ustawionej kwoty wypłaty). Mail (adres nadawcy) wydaje się w porządku.
Odpowiedz
Ja też dostałem ale ja nie wypłacałem od kilku miesięcy. W każdym bądź razie lepiej nie klikać w linki w mailu.
Odpowiedz
Jakas sciema, sprawdz w szczegolach z jakiego maila to przyszlo.
Odpowiedz
Tak sobie czytam i nie wiem o czym piszecie. Ja dostaję przelewy z szutra automatycznie na początku każdego miesiąca. Pewnie coś kiedyś w ustawieniach zaznaczyłem, ale pasuje mi to.
Odpowiedz
Wysyłam wektory do SS, te przygłupy część przyjmują, a część odwalają z powodu

"AI Generated Content: AI generated content is prohibited. Repeated submission of such content will result in account suspension and/or termination."

czy ktoś sobie poradził z tym problemem. Oczywiście wektory nie są generowane przez AI
Odpowiedz
Ja pisałem do supportu ze to nie są obrazy AI. Dostajesz wtedy case number i wysyłasz jeszcze raz do weryfikacji tym numerem
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości