2013-03-30, 15:20:30
Zdjęcia naleśnika jak tu pisze Claudia są ozdobone listkami bazyli,czy faktycznie,czy są to listki mięty.Jeżeli to liski bazylii do naleśników na słodko na mój gust smakowy niebardzo pasują,bazylia raczej kojarzy mi się z innymi potrawami,z innym rodzajem kuchni.Z naleśnikami na pikantnie bazylia by pasowała.Ale jeżeli to mięta to już mój gust smakowy nie ma nic do gadania tylko jeść takie naleśniki,mięta bardziej kojarzy mi się z potrawami słodkimi.Sam troche bawię się fotografią kulinarną ze skutkiem chyba nienajlepszym,bo sprzedaż fot mizerna.Mam przy okazji pytanie do fachowców od gotowania,czy ozdabianie potraw zieleniną też musi być przemyślane,by smaki i zapachy ze sobą nie kolidowały,czy można zaszaleć i eksperymentować byle tylko ładnie potrawa wyglądała.Poprostu jakby ktoś mógł napisać trochę o ozdabiaiu potraw zieleniną,ziołami.A tak ogólnie to zdjęcia SHaiith podobają mi się.Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.Pozdrawiam
pełnych wiary, nadziei i miłości.Pozdrawiam