Wykresy i zarobki
przypomnę tylko, że tam rozdają za darmo i nad wyraz często za kwoty poniżej 10 centów za zdjęcie.
ale jak uważasz ...
Odpowiedz
Póki co nie wiem, gdzie mogę zobaczyć ceny za zdjęcia, więc nie widzę tego na własne oczy Icon_sad
Odpowiedz
(2017-07-20, 21:32:12)Claudia napisał(a): Póki co nie wiem, gdzie mogę zobaczyć ceny za zdjęcia, więc nie widzę tego na własne oczy Icon_sad

możesz to zobaczyć w ESP albo w DeepMeta 3.
Odpowiedz
Claudia - tu możesz zobaczyć cennik:
https://contributors.gettyimages.com/Art...le_id=5210
Odpowiedz
Dzięki Smile
Odpowiedz
Też dostaliście info o wypłaconej kasie za czerwiec ale bez kasy na PayPal ? zwykle było to w tym samym czasie.
Teraz dostałem od Getty info o płatności z datą 21.07 ale kasy na PayPal nie ma .... na ESP widnieje termin płatności 25.07 ...
Odpowiedz
Będzie, spokojna czaszka
Odpowiedz
hej, tak sobie po długiej nieobecności weszłam na iStockphoto i okazuje sie, ze cos tam sprzedałam. Wiem, za ile, ale nie wiem, które to zdjęcie...jak to sprawdzić??
Odpowiedz
(2017-07-31, 19:07:08)maagda napisał(a): hej, tak sobie po długiej nieobecności weszłam na iStockphoto i okazuje sie, ze cos tam sprzedałam. Wiem, za ile, ale nie wiem, które to zdjęcie...jak to sprawdzić??

DeepMeta - 3 zakładka "Sales"
Odpowiedz
Ewentualnie przez ESP i zakładkę Royalites
Odpowiedz