Liczba postów: 973
Liczba wątków: 14
Reputacja:
11
Miejscowość: Wrocław
2017-02-04, 14:34:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-02-04, 15:08:18 {2} przez blas.)
Jak ktoś miał w starej DM kolejkę fot do wysłania to ma być jakiś importer do DM3. Tak pisze autor DM.
EDIT:
Czy mi się zdaje czy w nowej DM trzeba milion razy kliknąć żeby dodać keywordy?
Refine keywords jest obowiązkowe czy nie?
Jeśli obowiązkowe to masakra...
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
2017-02-04, 18:58:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-02-04, 18:59:02 {2} przez pykacz.)
Czy tak ba być, ze nowa Deep Meta nie pokazuje niczego do grudnia zeszłego roku? Tzn. plików w PF, zarobków, statystyk itd. ? Nie ładowałem zdjęć od grudnia, ale pobrania były, widać na ESP.
Liczba postów: 973
Liczba wątków: 14
Reputacja:
11
Mam w ESP English i to samo w DM, ale jakoś słowa same się nie walidują. Wygląda mi to na wymuszenie, żeby doprecyzować i trzeba się naklikać. Czy komuś przeszły automatycznie na zielono wszystkie słowa z IPTC?
Ma ktoś już statsy sprzedaży w ESP? Wydaje mi się że ktoś wspominał, u mnie pusto.
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mam pytanie do DM - czy Country oznacza kraj, w którym zdjęcie zostało zrobione czy język w którym opisujemy zdjęcia?
Liczba postów: 106
Liczba wątków: 7
Reputacja:
4
Miejscowość: Gliwice
Kraj w którym zrobiono zdjęcie. Język w którym opisujesz wybierasz ustawiając sobie język na ESP
Liczba postów: 179
Liczba wątków: 7
Reputacja:
14
Ja mam język w ESP i w DM ustawiony na English, gdy w DM muszę doprecyzować słowa kluczowe to propozycje są przeplatane po polsku i po angielsku. W dodatku są idiotyczne, w stylu do słowa doktor nie ma doprecyzowania lekarz, tylko mam doctor who, lekarze bez granic, albo bill cosby.... Też macie takie głupie "propozycje"?