Liczba postów: 454
Liczba wątków: 2
Reputacja:
9
Miejscowość: Kraków
Ja mam na kablu podpięte. A stało się to w zeszłym tygodniu, tak cichaczem, że nawet nie zaskoczylem kiedy. No nic. Za miesiąc zmiana operatora będzie, może UPC bedzie lepsze bo obecny zalazł mi za skórę ostatnio bardzo.
Liczba postów: 2 267
Liczba wątków: 39
Reputacja:
30
Miejscowość: Bydgoszcz
ja mam łącze UPC i nigdy nie miałem problemów z łączeniem z Deepmeta, no może oprócz tych problemów o których pisali na forum istocka.
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Miejscowość: Szczecin
Drodzy koledzy i koleżanki, jak sobie radzicie jak w tym programie DeepMeta w słowach kluczowych słówko jest w takim popielatym tle i do danego słówka jest do wyboru kilka nie raz więcej znaczeń?
Rzeczywiście zaznaczacie te konkretne o które chodziło przy opisywaniu czy może wszystkie? Ma to znaczenie dla inspektorów?
Ogólnie a angielskim u mnie tak słabo i mam z tym problem, nie raz mam wrażenie, że ich propozycje w nawiasach nie pasują w żadnej postaci i wtedy nie wiem czy mam zaznaczać te co są czy w ogóle...
Strasznie czasochłonne to jest. Macie jakiś sposób na to?
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Miejscowość: Szczecin
2013-10-13, 15:13:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-10-13, 15:14:35 {2} przez Borys01.)
no to jasna sprawa, z czasem będzie lepiej.
Ale co jak żadne z ich proponowanych znaczeń nie pasuje? Czy można zaznaczyć wszystkie znaczenia dla każdego słówka? Jak ewentualnie takie zagranie może mieć skutek u inspektorów lub dla sprzedaży zdjęć?
Liczba postów: 506
Liczba wątków: 6
Reputacja:
6
Miejscowość: Dębica
Nie odrzucają za słówka, zdarza się, że czasem wyrzucą i z 15 (to był rekord, ale widocznie inspektor nie umiał angielskiego, bo wyrzucenie ich nie miało sensu).
Liczba postów: 126
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Miejscowość: Zgierz
Działa wam wysyłanie zdjęć do iStocka przez DeepMeta?
Od wczoraj mam z nim problem, a mam najnowszą wersję 2.0.1