2018-02-01, 02:40:57
Cześć,
Od jakiegoś czasu mam dziwną sytuację z DM. Mam przygotowane kilka paczek zdjęć, wszystkie opisane czekają na wysyłkę (wysyłam małymi partiami) wszystkie słowa mam na zielono po stronie DM, wszystkie w języku angielskim, DM ustawione tak:
Upload region: Europe-Germany
Keyword language - English
DeepMeta language - English
w ESP User Info ustawiony na Keywords Language: English
Po przesłaniu do ESP dzieją się takie rzeczy:
1. Do moich słów w j. angielskim zostają dodane słowa w j.hiszpańskim (z gwiazdką czyli po akceptacji nie ma już tych słów.)
2. Moje słowa w j.angielskim zostają usunięte (poza kilkoma) i zostają dodane słowa w j.hiszpańskim (z gwiazdką czyli po akceptacji nie ma już tych słów.)
3. Słowa dodają się prawidłowo w całości w j. angielskim.
Pytanie czy ktoś miał podobną sytuację, jak sobie z tym poradzić?
Dodam że mam aktualną wersję DM i problem ten występował również w kilku poprzednich wersjach.
Od jakiegoś czasu mam dziwną sytuację z DM. Mam przygotowane kilka paczek zdjęć, wszystkie opisane czekają na wysyłkę (wysyłam małymi partiami) wszystkie słowa mam na zielono po stronie DM, wszystkie w języku angielskim, DM ustawione tak:
Upload region: Europe-Germany
Keyword language - English
DeepMeta language - English
w ESP User Info ustawiony na Keywords Language: English
Po przesłaniu do ESP dzieją się takie rzeczy:
1. Do moich słów w j. angielskim zostają dodane słowa w j.hiszpańskim (z gwiazdką czyli po akceptacji nie ma już tych słów.)
2. Moje słowa w j.angielskim zostają usunięte (poza kilkoma) i zostają dodane słowa w j.hiszpańskim (z gwiazdką czyli po akceptacji nie ma już tych słów.)
3. Słowa dodają się prawidłowo w całości w j. angielskim.
Pytanie czy ktoś miał podobną sytuację, jak sobie z tym poradzić?
Dodam że mam aktualną wersję DM i problem ten występował również w kilku poprzednich wersjach.