2017-09-21, 17:11:00
Fotorince oczywiście, że wschód może mieć większą chęć do pracy, bo te marne dolary są więcej warte tutaj niż na zachodzie. Nie mówmy o aktywnych na forum i piszących, bo w większości to osoby które dorabiają tą pracą. Powiedz mi ile osób w PL żyje TYLKO z tego? Ile osób do tej pory zarabiało na etacie na tyle, żeby w tą branżę wejść i kupić dobry sprzęt?
W wątku o Alamy widać ile płacą klienci i co z tego?
Pierwszy raz od kilku lat trafił się klient, który zapłacił prawie $600 za jeden film z czego dla mnie $117. Tylko ile trzeba pracy włożyć żeby wrzucić 100 filmów 30sek, które mają jakąś wartość?
To jest właśnie to, że większość osób wykrusza się szybko jak widzi ile w to trzeba włożyć roboty. To jest kura znosząca złote jajka tylko dla tego, który wie jak ją wyhodować i hodować.
Siedzenie cicho może tylko poprawia Twoje samopoczucie, bo na pewno nie zmienia układu na tym rynku
Źródeł ze statystykami na necie jest pełno, polskie forum tego nie zmieni.
W wątku o Alamy widać ile płacą klienci i co z tego?
Pierwszy raz od kilku lat trafił się klient, który zapłacił prawie $600 za jeden film z czego dla mnie $117. Tylko ile trzeba pracy włożyć żeby wrzucić 100 filmów 30sek, które mają jakąś wartość?
To jest właśnie to, że większość osób wykrusza się szybko jak widzi ile w to trzeba włożyć roboty. To jest kura znosząca złote jajka tylko dla tego, który wie jak ją wyhodować i hodować.
Siedzenie cicho może tylko poprawia Twoje samopoczucie, bo na pewno nie zmienia układu na tym rynku
Źródeł ze statystykami na necie jest pełno, polskie forum tego nie zmieni.