2017-07-20, 13:14:35
(2017-07-20, 13:06:12)GregorK napisał(a): kliknij u góry na pasku, tam gdzie masz napisane Royality, wtedy pojedzie albo od najtańszej albo od najdroższej sprzedaży, klikniesz drugi raz to odwróci. Tylko robisz to na własną odpowiedzialność, żeby potem na mnie nie było, jak dostaniesz drgawek nerwowych i nie daj Boże zawału sercaJa w ogóle nie mam czegoś takiego jak Royality
Nie nadążam za tym istockiem :/ dla mnie to co się dzieje z tym bankiem to czeski film z napisami po chińsku. Nie wiem na jak długo starczy mi resztek cierpliwości.
Pisze mi na dole na pasku, że jest nowa wersja DM3. Mam DM3 - ale może jakąś poprzednią wersję. i teraz znowu załaduję nową i wszystkie zdjęcia, które przesłałam do bieżącej DM3 a nie zdążyłam opisać i wysłać, znowu szlak trafi jak w jeszcze wcześniejszej wersji?
Takiego bajzlu ze zdjęciami nie miałam nigdzie od początków mojej kariery fotografa stockowego. Mam wrażenie, że wciąż te same zdjęcia wgrywam.
A jaka jest minimalna kwota wypłaty z istocka? nawet tego nie umiem odnaleźć.
Nie mówiąc o żonglowaniu pierdylionem stron istocka - nie logiczne totalnie. Ale grunt że śliczne wykresiki są dla mnie to i tak nieczytelne.
Wyżaliłam się